Antena Căutare

Liderul Partidului Ciudadanos Albert Rivera demisionează în urma prăbuşirii formaţiunii liberale în alegerile parlamentare

Liderul Partidului Ciudadanos (liberal) Albert Rivera şi-a anunţat demisia luni, la o zi după prăbuşirea formaţiunii sale în alegerile legislative din Spania, în urma cărora a obţinut zece mandate, faţă de 57 în aprilie, relatează AFP.

Rivera şi-a anunţat totodată demisia din postul de deputat.

”Am vrut să-mi asum întreaga responsabilitate la persoana întâi”, a declarat el la sediul partidului.

Albert Rivera, în vârstă de 39 de ani, era una dintre principalele figuri ale vieţii politice spaniole, după intrarea zgomotoasă a formaţiunii sale, în 2015, în Parlamentul naţional spaniol.

Intransigent cu separatiştii catalani şi basci, acest avocat cu vederi liberale a preluat conducerea Partidului Ciudadanos (”Cetăţeni”) în 2006, cu scopul de a lupta împotriva ascensiunii separatismului în Catalonia.

Sursa : news.ro

Beijingul insistă asupra ”cutumei istorice” în succesiunea lui Dalai Lama, după ce SUA sugerează ca ONU să se implice în... Neil Young vrea să obţină cetăţenia americană pentru a vota la alegerile prezidenţiale în favoarea lui Trump dar este am...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x