Antena Căutare

Sindicatul Europol trage un semnal de alarmă: Lipsesc echipamentele de protecție pentru polițiștii din stradă!

În plină pandemie de coronavirus, poliţiştii din Olt nu au suficiente echipamente de protecţie. Au primit o pereche de mănuşi, o mască textilă şi jumătate de litru de dezinfectant.

Sindicatul Europol reclamă lipsa echipamentelor de protecţie pentru poliţiştii din Olt care, doar la sesizarea sindicatului, au primit o pereche de mănuşi pentru fiecare post de poliţie, o mască textilă pentru fiecare poliţist şi jumătate de litru de dezinfectant pentru întreg postul de poliţie.

”Ieri am sesizat conducerea IPJ OLT despre lipsa cu desăvârşire a echipamentelor de protecţie pentru poliţiştii din stradă. Azi s-au conformat...au repartizat 1 pereche de mănuşi pentru fiecare post de poliţie, 1 mască textilă pentru fiecare poliţist şi jumătate de litru de dezinfectant pentru toata suprafaţa postului de poliţie”, a scris, marţi seară, pe pagina de Facebook, sindicatul Europol.

Potrivit sursei citatre, poliţiştilor li s-a spus să folosească ”cu grijă” materialele, întrucât altele nu mai primesc.

”Aveţi vreo idee cum ar putea împărţi cei 4 poliţisti de la post perechea de mănuşi să le ajungă până la finalul pandemiei?!”, au mai scris sindicaliştii.

Sursa : news.ro

Cel puțin 20 de bătrâni infectați cu coronavirus, morți într-un azil din Madrid: „Au fost abandonați, lăsați să moară si... Coronavirusul a închis granițele Uniunii Europene. Accesul cetățenilor noncomunitari este interzis, dar există excepții!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x