Antena Căutare

VIDEO | O româncă a filmat momentul în care atacatorul de la London Bridge e împușcat de polițiști! Imagini dramatice

Panică la Londra, după ce polițiștii au împușcat un bărbat care a înjunghiat mai multe persoane pe Podul Londrei. Momentul în care oamenii legii îl împușcă a fost filmat chiar de o româncă.

VIDEO | O româncă a filmat momentul în care atacatorul de la London Bridge e împușcat de polițiști! Imagini dramatice
O româncă a filmat momentul dramatic de pe Podul Londrei

Stare de alertă în Marea Britanie. Podul din Londra a fost evacuat după ce mai multe focuri de armă s-au auzit în mulțime. Polițiștii au împușcat un suspect. Poliția a oferit primele informații despre incident.

Momentul șocant în care atacatorul este împușcat de polițiști, după ce fusese pus la pământ de mai mulți martori, a fost filmat chiar de către o româncă. ”Ăștia au mitraliere!”, a spus femeia, înainte să țipe atunci când poliștii au împușcat suspectul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Premierul irakian Adil Abdul-Mahdi demisionează după două luni de contestare, în urma îndemnului marelui ayatollah Ali S... Teroarea a lovit din nou Londra! Un bărbat a înjunghiat mai mulţi oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x