Antena Căutare

Macau suspendă activitatea cazinourilor din cauza coronavirusului

Șeful executivului din regiunea autonomă chineză Macau a anunțat suspendarea activității cazinourilor pentru o perioadă de două săptămâni.

Macau suspendă activitatea cazinourilor din cauza coronavirusului
Macau suspendă activitatea cazinourile

Șeful executivului din regiunea autonomă chineză Macau a anunțat suspendarea activității cazinourilor pentru o perioadă de două săptămâni, ca urmare a confirmării a două noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, unul dintre ei fiind angajat al unui hotel, potrivit presei chineze.

"Vom cere cazinourilor să suspende activitatea pentru două săptămâni", a declarat Ho Iat Seng la conferința de presă, la puțin timp după confirmarea a două cazuri noi de infectare cu coronavirus.

Responsabilul a precizat că a fost o "decizie dificilă" și că "va provoca multe daune economice, dar Macau își asumă acest risc".

Pe lângă cazinouri vor fi închise mai multe spații publice precum teatre, săli de fitness, internet cafe, cluburi de noapte sau centre de înfrumusețare.

Până acum, în regiunea Macau au fost confirmate 10 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

Cele mai multe victime s-au înregistrat în orașul Wuhan din China, epicentrul focarului de coronavirus. Aici au fost confirmate peste 6.300 de cazuri și 313 decese.

În total, 426 de persoane din China au murit, iar peste 20.000 au fost infectate cu noul coronavirus.

Citește și:

Coronavirus a îmbolnăvit petrolul. Economia Chinei este în pericol

Alegerile primare democrate încep în haos, iar Trump le ironizează... Fratele atacatorului sinucigaş de la Manchester este la fel de vinovat ca acesta, acuză procuratura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x