Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Mădălina a fost ucisă de soțul milionar, după o noapte de pasiune, într-o casă de lux din Franța. Bărbatul a făcut eforturi uriașe să-și ascundă crima

Despărțită de soț, un milionar englez, din cauza restricțiilor impuse pe timpul perioadei de urgență, Mădălina a așteptat cu nerăbdare momentul revederii. După prima noapte petrecută împreună, românca a fost găsită, fără suflare, într-o casă de vacanță din Franța.

Mădălina a fost ucisă de soțul milionar, după o noapte de pasiune, într-o casă de lux din Franța. Cum a încercat bărbatul să ascundă crima

Restricțiile de circulație impuse în contextul pandemiei de coronavirus au ținut-o pe Mădălina Sneddon departe de soțul ei, un om de afaceri înstărit.

Acum, bărbatul, de origine scoțiană, este acuzat de moartea româncei. Trupul Mădălinei a fost descoperit la baza scărilor unei case de vacanță din Franța, pe care cei doi o închiriaseră, scrie Daily Mail.

Cuplul, reunit după mai multe săptămâni petrecute la distanță, au sărbătorit evenimentul consumând cantități mari de alcool.

Craig Sneddon a sunat disperat la serviciul de urgență francez, anunțând, disperat, că soția lui s-a „accidentat”.

Când au ajuns la fața locului, medicii nu au mai putut face nimic pentru româncă. În fața polițiștilor, a declarat că a găsit-o pe Mădălina la baza scărilor, însă nu își mai putea aduce aminte nimic din „noaptea de beție”.

„Cuplul şi-a petrecut prima noapte consumând alcool în mod excesiv. Vecinii celor doi au auzit ţipete şi zgomote puternice.

Serviciul de urgenţă a primit un apel noaptea de la un bărbat speriat, care vorbea o franceză stâlcită, şi care anunţa că soţia lui s-a accidentat. Când a ajuns echipajul, acesta era deja moartă”, au declarat reprezentanți ai Poliției.

Echipajul de pe ambulanță a fost primul care a sesizat nereguli în varianta bărbatului. În plus, autopsia femeii decedate arată că rănile pe care le-a suferit nu puteau proveni de la o căzătură pe scări.

Sneddon a fost arestat pe 13 iunie și pus sub acuzare. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să-şi petreacă următorii 30 de ani în închisoare. Procurorii francezi au refuzat plata cauţiunii.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro