Antena Căutare

Veste tragică! Mama copiilor lui Floyd Mayweather a fost găsită decedată în maşină

Veste şoc pentru Floyd Mayweather: Mama copiilor săi a fost găsită decedată în maşină. Fosta iubită a americanului și mama a trei dintre copiii acestuia, a fost găsită moartă în mașina sa, în California.

Anchetatorii încearcă să stabilească acum cauza decesului femeii. Josie şi Floyd Mayweather au avut o relație tumultuoasă, din cauza căreia fostul pugilist a stat la închisoare două luni, în 2011, fiind acuzat de violență domestică.

Floyd Joy Mayweather Jr. este un pugilist profesionist american. El este campion mondial la cinci categorii câștigând 15 titluri mondiale și campionatul liniar în patru clase de greutate diferite (de două ori la semimijlocie) și este neînvins în cariera sa profesionistă.

În calitate de amator a câștigat o medalie de bronz la categoria pană la Jocurile Olimpice din 1996, trei campionate Golden Gloves (la semi-muscă , muscă și pană) și campionatul național al Statelor Unite la categoria pană.

Chelsea Manning, eliberată din închisoare de către judecătorul Anthony Trenga, după ce a încercat să se sinucidă şi după... 24 de oameni s-au lăsat infectați cu coronavirus, pentru o sumă impresionantă de bani! Cum arată clinica în care sunt tr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x