Mamă și tată și-au otrăvit fetița de 2 ani și au lăsat-o să moară! Copila a fost găsită și cu multipe răni pe corp

 
+2 click pentru
galerie

Poliția a pătruns în locuința familiei și au descoperit corpul neînsuflețit al micuței, care urma să împlinească 2 ani peste câteva săptămâni. Oamenii legii au descoperit răni pe cadavrul nevinovatei făpturi.

Oamenii legii au arestat-o pe mama fetei, dar și pe iubitul acesteia, după ce au descoperit că cei doi sunt autorii oribilului gest.

Eve Leatherland a avut o viață scurtă și violentă. Cu două luni înainte de a împlini vârsta de 2 ani, micuța a fost găsită fără viață de către polițiștii britanici, însă nu mică le-a fost mirarea să constate că aceasta avea răni grave, iar decesul survenise în urma otrăvirii cu un medicament foarte puternic. 

Cum s-a întâmplat totul? Mama victimei, Abigail Leatherland și iubitul acesteia, Curd i-au dat fetei codeină, un medicament care li se administrează adulților, iar doza i-a fost fatală. La autopsie s-a constatat că micuța avea mai multe oase rupte, afecțiuni la ficat provocate de lovituri, dar și capul spart.

După interogatoriu, cei doi și-au recunoscut faptele și au dezvăluit că i-au dat codeină pentru a o adormi: „Plângea foarte tare din princina rănilor și nu știam cum s-o oprim. Așa că i-am dat un calmant”, au declarat cei doi.

Acum, Abilgail și Curd vor petrece ani grei în spatele gratiilor pentru abominabilul fapt de care au fost capabili.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe