Mamă și tată și-au otrăvit fetița de 2 ani și au lăsat-o să moară! Copila a fost găsită și cu multipe răni pe corp

 
+2 click pentru
galerie

Poliția a pătruns în locuința familiei și au descoperit corpul neînsuflețit al micuței, care urma să împlinească 2 ani peste câteva săptămâni. Oamenii legii au descoperit răni pe cadavrul nevinovatei făpturi.

Oamenii legii au arestat-o pe mama fetei, dar și pe iubitul acesteia, după ce au descoperit că cei doi sunt autorii oribilului gest.

Eve Leatherland a avut o viață scurtă și violentă. Cu două luni înainte de a împlini vârsta de 2 ani, micuța a fost găsită fără viață de către polițiștii britanici, însă nu mică le-a fost mirarea să constate că aceasta avea răni grave, iar decesul survenise în urma otrăvirii cu un medicament foarte puternic. 

Cum s-a întâmplat totul? Mama victimei, Abigail Leatherland și iubitul acesteia, Curd i-au dat fetei codeină, un medicament care li se administrează adulților, iar doza i-a fost fatală. La autopsie s-a constatat că micuța avea mai multe oase rupte, afecțiuni la ficat provocate de lovituri, dar și capul spart.

După interogatoriu, cei doi și-au recunoscut faptele și au dezvăluit că i-au dat codeină pentru a o adormi: „Plângea foarte tare din princina rănilor și nu știam cum s-o oprim. Așa că i-am dat un calmant”, au declarat cei doi.

Acum, Abilgail și Curd vor petrece ani grei în spatele gratiilor pentru abominabilul fapt de care au fost capabili.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI