Antena Căutare

Mâncarea ce ar fi putut răspândi Coronavirusul îți va întoarce stomacul pe dos! Ce sunt în stare să mănânce chinezii! VIDEO

O mâncare considerată „delicatesă” de chinezi ar fi putut contribui la răspândirea coronavirusului. Mai multe imagini cu oameni care savurau acest preparat în Wuhan au apărut pe internet.

Mâncarea ce ar fi putut răspândi Coronavirusul îți va întoarce stomacul pe dos! Ce sunt în stare să mănânce chinezii! VIDEO
Supă cu lilieci.

Mai exact, chinezii obișnuiesc să mănânce o supă cu… Lilieci, ce sunt așezați în farfurii.

Experții au sugerat că liliecii ar putea fi purtători ai coronavirusului, ce a ucis 25 de oameni până acum, alți peste 800 fiind infectați.

Într-un videoclip, o tânără apare mâncând un liliac, cu bețișoare. Un al localnic din Wuhan a fotografiat un liliac din farfuria cu supă, înainte de a consuma „delicatesa”.

La finalul zilei de joi, bilanțul epidemiei era de 25 de morți și 830 de cazuri confirmate, potrivit Comisiei Naționale de Sănătate. Cele mai multe cazuri au fost consemnate în Wuhan, locul unde virusul ar fi apărut, punctul zero părând a fi o piață unde se vindea ilegal carne de animale sălbatice. Alte cercetări indică faptul că virusul ar proveni de la șerpi.

În România, măsurile anunţate de reprezentaţii Aeroportului Internaţional „Henri Coandă” în cazul îmbolnăvirilor cu coronavirus apărute în China includ afişe în limbile română, engleză şi chineză în vederea informării publicului privind pericolul reprezentat de noul coronavirus, aceleaşi informaţii regăsindu-se şi pe cele peste 70 de monitoare comerciale instalate în terminalele aeroportului.

De asemenea, serviciul medical al Aeroportului Henri Coandă este pregătit să intervină permanent cu două echipe medicale complete şi este dotat cu două ambulanţe.

Virusul 2019-nCoV nu a mai fost identificat până acum la om. Cercetătorii cred că provine atât de la animalele infectate (şerpi şi lilieci, în special), cât şi de la fructele de mare prin piaţa din Wuhan. Semnele de îmbolnăvire sunt tusea, febra şi insuficienţa respiratorie.

Vizită istorică a unor reprezentanţi musulmani şi evrei la Auschwitz... Prinţul Charles dezminte că l-a evitat pe vicepreşedintele american Mike Pence la Ierusalim, în urma unei postări virale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x