Antena Căutare

Marea Britanie: Doctor din Leeds, demis dupa ce si-a filmat doua colege la dus

Un doctor dintr-un spital din Leeds a instalat camere video la dusuri, intregistrandu-le pe colegele sale pe laptopul personal, anunta Daily Mail. Cardiologistul Vivek Baliga, in varsta de 33 de ani, care a aparut deja in fata curtii din Leeds, si-a filmat colegele in timp ce acestea faceau dus. Doctorul a fost internat intr-un program de zece ani pentru comportamentul ofensator.

Baliga, care studieaza si doctoratul in Leeds, West Yorkshire, si-a recunoscut vinovatia, primind trei acuzatii pentru voaiorism.

Procurorul Carmel Pearsona a povestit curtii cum Baliga a montat camerele video intre septembrie 2007 si decembrie 2009. Acesta a mai spus ca cele doua femei chiar il considerau pe barbat un prieten apropiat.

"Il considerau un prieten apropiat. Cele doua femei l-a integrat in grupul lor si chiar in casele lor", a mai spus Pearsona.

Una dintre victime spune cum a vazut camera in timp ce facea dus. Femeia a incercat sa sterga imaginile inregistrate, dar pe laptopul barbatului a gasit o intreaga arhiva.

Acestea s-au hotarat apoi sa paraseasca spitalul. Cardiologul le-a trimis ulterior sute de mesaje pentru a-si cere scuze, dar colegele sale au fost in continuare socate.

"Viata lui ar fi terminata daca l-am reclama la politie", a spus una dintre victime.

Foto: Alamy

Franta si Germania se opun aderarii Romaniei la Schengen in etape... Explozie in Amsterdam. Cladirea unui tribunal din centrul financiar, grav afectata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x