Antena Căutare

Marea Britanie: Zeci de romani, evacuati de politie din Marble Arch

Zeci de cetateni romani au fost escortati de politisti in afara zonei Marble Arch din Londra, in cadrul unui amplu proiect de salubrizare, initiat de catre Consiliul Local Westminster.

Conform autoritatilor londoneze, un grup de circa 40 de persoane dormeau langa o fantana din Marble Arch inainte de sosirea politiei, la ora locala 8.00 (10.00, ora Romaniei). Politistii le-au ordonat sa isi stranga paturile, sa le puna in carucioarele cu rotile si sa evacueze zona.

Din grup faceau parte mai ales barbati tineri si femei batrane, precizeaza London Evening Standard. Majoritatea s-au indreptat spre Speaker's Corner, in Hyde Park, dupa ce grupul s-a dispersat. "Nu erau prea ascultatori. S-au certat cu politia vreo zece minute. Vor fi inapoi maine dimineata. Vedem acest lucru tot timpul", a declarat un martor.

Consiliul Westminster a investit aproximativ un milion de lire sterline (1,25 milioane de euro) in acest proiect de salubrizare, inaintea inceperii Jocurilor Olimpice, in cursul carora sunt asteptati trei milioane de vizitatori suplimentari pe zi. In cadrul operatiunii sunt implicate mijloace suplimentare, precum 20 de vehicule de facut curatenie, peste 200 de lucratori stradali si 18 camioane de transport pentru gunoi.

Foto: standard.co.uk

Lupta politica la Bucuresti: Romania risca infringementul si suspendarea dreptului de vot in Consiliul European... Cambodgia: O boala misterioasa ucide copiii in doar 24 de ore!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x