Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mark Zuckerberg are un motiv de invidie! Cine i-a luat locul ca al treilea cel mai bogat om din lume

Mark Zuckerberg, cofondator Facebook, are un motiv de invidie. Elon Musk i-a luat locul ca cea de-a treia cea mai bogată persoană din lume.

Mark Zuckerberg

profimediaimages.ro

Elon Musk l-a depăşit pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg la avere, pentru că acţiunile Tesla şi-au continuat creşterea la bursă.

Astfel, la ora 11.25 a.m, Elon Musk avea o avere de 111,3 miliarde de dolari, comparativ cu 110.5 miliarde ale lui Zuckerberg, potrivit Bloomberg Billionaires Index, ce este actualizat la sfârţitul fiecarei zile de bursă.

Averea lui Musk a crescut cu 76,1 miliarde de dolari în acest an, acţiunile Tesla crescând cu peste 475%.

Totodată, el are cel mai mare acord de plată încheiat vreodată între un director executiv şi un consiliu de administraţie, ce i-ar putea aduce peste 50 de miliarde de dolari dacă îşi îndeplineşte toate obiectivele, conform Mediafax.

Săptămâna trecută, CEO-ul Tesla a intrat în clubul persoanelor cu o avere de peste 100 miliarde de dolari, alături de Jeff Bezos, Bill Gates şi Mark Zuckerberg.

Totuși, Elon Musk are un drum lung pentru a deveni cea mai bogată persoană din lume, pentru că averea lui Bezos trece de 200 de miliarde de dolari.

Recomandari