Căutare Live

Măsură incredibilă! Au interzis cumpărăturile duminica. Se va întâmpla de la 1 martie!

În tradiţia creştină, duminică este zi de odihnă, iar în Polonia, acest lucru a devenit lege. Acesta este motivul pentru care preşedintele Andrzej Duda a semnat actul care interzice cumpărăturile în zilele de duminică.

În tradiţia creştină, duminică este zi de odihnă, iar în Polonia, acest lucru a devenit lege. Acesta este motivul pentru care preşedintele Andrzej Duda a semnat actuk care interzice cumpărăturile în zilele de duminică.

Conform actului normativ, începând cu 1 martie anul curent, pieţele şi magazinele vor putea fi deschise doar în prima şi ultima duminică din lună. Progresiv însă, numărul zilelor va fi redus, astfel încât în 2020 cumpărăturile vor fi permise doar şapte duminici pe an, scriu cei de la Business Magazin.

Excepţie de la această regulă vor face farmaciile, benzinăriile, magazinele din gări şi unele florării.

„Iarna-i grea, omătu-i mare!” Furtună de zăpada peste capitala Rusiei. La Moscova, în două zile a nins cât într-o lună! ... Vestea care ZGUDUIE Europa. Au fost amplasate RACHETE NUCLEARE la 2000 de kilometri de București; „Da, au fost instalate...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri