Căutare Live

Măsură incredibilă! Au interzis cumpărăturile duminica. Se va întâmpla de la 1 martie!

În tradiţia creştină, duminică este zi de odihnă, iar în Polonia, acest lucru a devenit lege. Acesta este motivul pentru care preşedintele Andrzej Duda a semnat actul care interzice cumpărăturile în zilele de duminică.

În tradiţia creştină, duminică este zi de odihnă, iar în Polonia, acest lucru a devenit lege. Acesta este motivul pentru care preşedintele Andrzej Duda a semnat actuk care interzice cumpărăturile în zilele de duminică.

Conform actului normativ, începând cu 1 martie anul curent, pieţele şi magazinele vor putea fi deschise doar în prima şi ultima duminică din lună. Progresiv însă, numărul zilelor va fi redus, astfel încât în 2020 cumpărăturile vor fi permise doar şapte duminici pe an, scriu cei de la Business Magazin.

Excepţie de la această regulă vor face farmaciile, benzinăriile, magazinele din gări şi unele florării.

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... Vestea care ZGUDUIE Europa. Au fost amplasate RACHETE NUCLEARE la 2000 de kilometri de București; „Da, au fost instalate...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri