Antena Căutare

Medvedev sustine realegerea lui Obama in functia de presedinte al SUA

Presedintele rus Dimitri Medvedev se gandeste la un al doilea mandat, insa nu al lui. Intr-un interviu acordat pentru Financial Times, Medvedev a declarat ca sustine realegerea lui Barack Obama pentru un nou mandat ca presedinte al SUA. "Va pot spune sincer ca mi-ar placea sa il vad pe Barack Obama reales pentru al doilea mandat ca presedinte al Statelor Unite in fata oricarui adversar", a spus Medvedev.

Fostele tari dusmane din Razboiul Rece au reusit sa imbunatateasca relatiile inghetate in ultimii ani, ajungand la intelegeri in mai multe domenii, printre care cel nuclear si intrarea Rusiei in World Trade Organization.

Obama si-a anuntat deja intentia de a candida pentru un nou mandat in noiembrie 2012.

"Relatiile noastre cu SUA s-au imbunatatit, iar meritul este al administratiei Obama si al presedintelui, cu care ma aflu intr-o relatie de prietenie. Lucrez bine si usor cu el", a mai spus Medvedev, citat de Ria Novosti.

Sursa: Antena3

Bogatasii SUA renunta la cetatenie, dupa modificarea legislatiei privind taxele... Primarul Londrei, Boris Johnson: "Scoateti Grecia din zona euro si lasati-o sa dea faliment!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x