Antena Căutare

Mesaj nou din partea lui Volodimir Zelenski. Ce a spus despre invadatorii ruși

Volodimir Zelenski a transmis un nou mesaj pe rețelele sociale, un mesaj publicat în miez de noapte. Acesta a spus că rușii nu au puterea necesară să cucerească Ucraina.

Mesaj nou din partea lui Volodimir Zelenski. Ce a spus despre invadatorii ruși
Volodimir Zelenski a transmis un nou mesaj pe rețelele sociale | Profimedia Images

Președintele Ucrainei spune că șansele Rusiei de a invada Ucraina sunt mici și a cerut din nou liderilor Europei să ajute mai mult țara sa.

Mesaj nou din partea lui Volodimir Zelenski

Volodimir Zelenski: "Invadatorii rușii nu ne pot cuceri. Nu au această putere. Nu au acest spirit. Se bazează doar pe violență și pe teroare. Pe arme, pe care le dețin din plin. Dar invadatorii nu au nicio bază naturală pentru viața normală. În așa fel încât oamenii să poată fi fericiți și să viseze. Sunt incapabili să ducă o viață normală! Oriunde Rusia a intrat pe teritoriu străin, visele au fost imposibile.

Repet aliaților și prietenilor noștri: trebuie să facă mai mult pentru țara noastră, pentru ucraineni și Ucraina. Pentru că nu este doar pentru Ucraina, dar pentru toată Europa.

Inamicul care țintește cu intenție orașe pașnice și ambulanțe și bombardează spitale nu se va opri la o singură țară dacă are puterea să meargă mai departe".

Și ieri, Volodimir Zelenski a trimis un mesaj în care a spus că a distrus peste 30 de batalioane rusești.

Distrugeri în rândul batalioanelor rusești

Volodimir Zelenski a declarat că armata rusă a suferit cele mai mari pierderi din ultimii zeci de ani. Acesta susține că 31 de batalioane rusești au fost distruse.

Tot prin intermediul rețelelor sociale a fost făcută și această declarație. De când a început invazia rusă, Zelenski a făcut mai multe declarații în mediul online. Și soția sa, Olena, a fost foarte activă pe rețelele sociale și a declarat recent că a reușit să scoată din Ucraina copii bolnavi de cancer. Aceștia au mers în Polonia pentru a-și continua tratamentul în siguranță.

Zelenski a mai declarat că armata ucraineană respectă încetarea focului pentru coridoarele umanitare și a cerut din nou Rusiei să procedeze la fel.

Zelenski a cerut eliberarea primarului din Melitopol care a fost răpit de soldați ruși și a spus că a vorbit despre asta cu liderii francez și german.

Președintele Ucrainei a mai spus că lucrează intens cu Comisia Europeană pentru a adera mai repede la Uniunea Europeană și se așteaptă ca țările care fac deja parte din Uniune să adopte sancțiuni din ce în ce mai mari Rusiei.

Rușii au instalat un nou primar în Melitopol. Edilul Ivan Fedorov a fost răpit... Ce le spune un pilot rus pasagerilor din avionul său. Imaginile video fac înconjurul internetului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x