Antena Căutare

Mesajul emoționant al Olenei Zelenski pentru Volodimir: „La fel ca fiecare femeie din Ucraina, mă tem pentru soţul meu”

Olena Zelenska, soţia preşedintelui Ucrainei, a declarat, pentru ABC News, că se teme pentru soţul ei, Volodimir Zelenski, dar a subliniat că ştie cât de puternic şi rezistent este acesta.

Mesajul emoționant al Olenei Zelenski pentru Volodimir: „La fel ca fiecare femeie din Ucraina, mă tem pentru soţul meu”
Mesajul emoționant al Olenei Zelenski pentru Volodimir: „La fel ca fiecare femeie din Ucraina, mă tem pentru soţul meu” | Profimedia

Zelenska a vorbit cu ABC News prin mesaje, ea aflându-se într-un loc care nu a fost dezvăluit.

Olena Zelenska: „La fel ca fiecare femeie din Ucraina, mă tem pentru soţul meu”

"Astăzi, o bătaie prietenească pe umăr nu este suficientă. Astăzi cuvintele de simpatie şi grijă nu sunt suficiente", a spus Zelenska, ea cerând NATO şi aliaţilor săi să închidă spaţiul aerrian sau măcar să ofere avioane prin care ucrainenii se pot apăra.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Volodimir Zelenski și soția sa, Olena. Iubirea lor este de neclintit

"La fel care fiecare femeie din Ucraina, mă tem pentru soţul meu. În fiecare dimineaţă, înainte de a-l suna, mă rog ca totul să fie bine. Dar ştiu şi cât de puternic şi de rezistent este. Îşi iubeşte ţara, patria, îşi iubeşte naţiunea, familia şi pe mine. Şi ştiu cât de puternice sunt aceste sentimente. Aşa că va apăra toate acestea până la final", a spus Zelenska.

La începutul invaziei ruse din Ucraina, preşedintele Volodimir Zelenski a afirmat că este ţinta numărului 1 a inamicului, iar familia sa este numărul 2.

Volodimir şi Olena Zelenski, ambii în vârstă de 44 de ani, sunt căsătoriţi din 2003.

Olena Zelenska, Prima Doamnă a Ucrainei, imagini înduioșătoare cu refugiați veniți în România

Olena Zelenska, soția președintelui Ucrainei Volodimir Zelenski a publicat un mesaj de mulțumire pentru popoarele care i-au ajutat pe refugiații ucraineni. Printre imaginile cu refugiați publicate de prima doamnă a Ucrainei se numără și fotografii din România.

Citește și: Olena Zelenska, mesaj pentru presa internațională. Ce dezvăluiri a făcut despre poporul ucrainean: „A subestimat țara noastră”

Olena Zelenska a publicat pe contul său de Instagram o serie de imagini cu refugiații ucraineni primiți cu multă căldură de mai multe popoare, printre care și România. Printre imaginile publicate de Prima Doamnă a Ucrainei se numără fotografii cu copii ucraineni refugiați, în brațele pompierilor români, sau alături de Klaus Iohannis și Raed Arafat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Polonia, Slovacia, România, Ungaria și Moldova s-au arătat nu doar vecini de graniță, ci au fost ca niște popoare-surori pentru Ucraina. Granițele au fost deschise instantaneu. Aceste țări le-au asigurat ucrainenilor adăpost, hrană, locuri la școli pentru copii și locuri de muncă pentru adulți, îngrijiri medicale gratuite și transport gratuit.

Totodată, țările cu care nu avem granițe ni s-au apropiat. Lituania, Letonia, Croația, Bulgaria, Suedia, Estonia, Norvegia, Finlanda, Danemarca îi ajută pe ucraineni. Întreaga Uniune Europeană este deschisă Ucrainei - toate țările sale acordă statutul de protecție temporară pentru ucraineni, cu drept de a trăi, de a lucra și de a studia.

Vă mulțumim că acceptați ucrainenii ca fiind ai voștri. Bineînțeles, nu așa și-a imaginat Ucraina integrarea în Europa... Dar încălziți și salvați, se vor întoarce cu siguranță acasă. Cu căldura voastră în inimi”, a transmis Olena Zelenska pe contul său de Instagram.

Marina Ovsyannikov,jurnalista care a transmis live un mesaj anti-război la o televiziune din Rusia. Ce pedeaspsă a primi... Volodimir Zelenski, promisiune pentru ucrainenii care au părăsit țara din cauza războiului: „Va fi o reconstrucţie istor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x