Antena Căutare

Ministrul francez de Interne: Peste 80% din furturile din Paris, comise de minori romani

Ministrul francez de Interne reia acuzatiile impotriva imigrantilor romani. El declara ca, dupa desfiintarea multor tabere ilegale de romi, "delicventa romaneasca" a devenit o problema serioasa pentru autoritatile franceze.

"La Paris, 80 % din furturile de pe strazi sunt comise de minori romani", sustine oficialul francez intr-un interviu publicat de Journal du Dimanche. Ministrul nu a precizat sursa acestei statistici.

Claude Gueant, considerat unul din oamenii de incredere ai lui Nicolas Sarkozy, a mai spus ca doreste sa sporeasca numarul expulzarilor de imigranti ilegali.

Obiectivul actual al Guvernului este sa realizeze 28.000 de expulzari in 2011, sustine ministrul francez, adaugand ca aceasta cifra va fi ridicata "in cateva saptamani dupa evaluarea eficacitatii noilor dispozitii.

In cadrul aceluiasi interviu, Gueant l-a laudat pe presedintele Nicolas Sarkozy si a declarat ca, in opinia lui, actualul presedintele francez va reusi sa castige din nou alegerile „pentru ca este cel mai bun".

VEZI ce face Mircea Badea cand pleaca in strainatate!

Sursa: Antena3

Un crucisator SUA in Marea Neagra inflameaza Rusia... Turcia: 32 de hackeri suspectati ca fac parte din gruparea Anonymous, arestati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x