Live acumMireasa
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Mire și mireasă, furioși pe fotograf. E incredibil cum le-a stricat nunta

Mire și mireasă, furioși pe fotograf.  E incredibil cum le-a stricat nunta. Un cuplu proaspăt căsătorit susține că fotograful le-ar fi stricat cea mai importantă zi a lor: ziua nunții.

Mire și mireasă, furioși pe fotograf. E incredibil cum le-a stricat nunta. Un cuplu proaspăt căsătorit susține că fotograful le-ar fi stricat cea mai importantă zi a lor: ziua nunții.

Un cuplu din Australia dă vina pe fotograf, fiind complet nemulțumiți de fotografiile de la nunta, deoarece acestea erau retușate, iar mireasa părea mult mai slabă, fapt pe care cei doi l-au avut de condamnat.

Fotograful, pe care l-au plătit cu patru mii de dolari, a folosit Photoshop pentru a edita imaginile, dar rezultatul final a fost blamat de către mire și mireasa în cauză. Mireasa s-a plâns că în imaginle editate arată mult mai slabă decât era în realitate, fapt ce a nemulțumit-o profund.

”Este destul de evident! Nu am mai fost așa de slabă de când aveam zece ani!”, a declarat Irene Leathwick.

În timp ce pe alte mirese, efectul de după le-ar fi mulțumit, poate, mireasa i-a cerut fotografului să-i înapoieze imaginile neretușate, fapt pe care nu l-a mai putut obține deoarece varianta oroginală probabil fusese ștearsă de fotograf.

”Am fost foarte dezamăgită deoarece voiam să primesc acele imagini de la nuntă și să văd cum arătam în această zi”, a spus doamna Leathwick.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro