Antena Căutare

Moartea MISTERIOASĂ a unui român din Italia ridică semne de întrebare! A ieșit dintr-un bar și s-a prăvălit, mort, la pământ.

Un român s-a prăvălit mort, la pământ, la Castel di Lama, în provincia Ascoli Piceno din Marche, imediat după ce a ieșit dintr-un bar, scrie Il Resto del Carlino. Acesta a început, brusc, să se simtă rău, s-a ghemuit  la pământ și a murit sub ochii celor prezenți care nu au putut să îl ajute în niciun fel.

Un român s-a prăvălit mort, la pământ, la Castel di Lama, în provincia Ascoli Piceno din Marche, imediat după ce a ieșit dintr-un bar, scrie Il Resto del Carlino. Acesta a început, brusc, să se simtă rău, s-a ghemuit la pământ și a murit sub ochii celor prezenți care nu au putut să îl ajute în niciun fel.

Cei prezenti au chemat imediat ambulanta sunând la numărul unic 118, al Italiei, dar cadrele nu au putut face altceva decât să constate decesul.

Bărbatul și-a comandat ceva de băut de la benzinăria Tamoil (Villa Sant’Antonio), dar când a ieșit a căzut la pământ fără viață. Cauza rămâne, încă, un mister.

Tânărul român a lăsat în urmă o femeie îndurerată și un copilaș care va crește fără tată.

Membrii familiei sale au declarat că în ultimele zile, bărbatul, nu s-a simțit prea bine, el a suferit de o tuse severă, dar nimic nu a lăsat de înțeles că situația ar putea fi una extrem de gravă.

Procuratura a ordonat reținerea trupului neînsuflețit al conaționalului nostru, probabil, în vederea realizării autopsiei care va arăta clar cauza decesului bărbatului.

Trotinetele electrice, interzise! Amendă colosală și chiar închisoare pentru cei care vor mai circula cu ele în această ... SUA introduc pe lista neagră numele a nouă membri ai anturajului ayatollahului Ali Khamenei, inclusiv al unuia dintre fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x