Antena Căutare

Momentul în care o fetiță de șase ani cade în gol de la etajul 26 al unui bloc-turn! Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

O fetiță de doar șase ani a fost protagonista unui moment incredibil, ce a făcut, fără doar și poate, înconjurul lumii. Micuța a căzut de la etajul 26 al unui bloc-turn și a supraviețuit. 

O fetiță de doar șase ani a fost protagonista unui moment incredibil, ce a făcut, fără doar și poate, înconjurul lumii. Micuța a căzut de la etajul 26 al unui bloc-turn și a supraviețuit.

Întreg momentul teribil a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar filmarea a făcut înconjurul lumii. Astfel, în imagini se poate vedea perfect cum micuța de șase ani cade de la etajul 26. În clipa în care atinge pământul, însă, ea se ridică în picioare și merge mai departe, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Incidentul a avut loc într-un orășel din China, iar fetița a fost transportată spital, la scurt timp după incident. Medicii au stabilit, însă, că singura rană pe care a suferit-o a fost o fractură la mână.

Potrivit presei internaționale, deocamdată nu se știe dacă fetița rămăsese singură acasă în momentul în care a căzut de la etaj.

Imaginile incredibile au făcut înconjurul lumii, iar mulți internauți s-au întrebat cum a supraviețuit.

Momentul în care o gimnastă își rupe ambele picioare în timpul unei concurs! Mesajul făcut public de pe patul de spital:... Criminalitate informatică pe Facebook: zeci de grupuri cu sute de mii de membri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x