Antena Căutare

Momentul în care un pod s-a prăbușit într-un râu din Franța. Cel puțin o persoană a murit, iar alte două sunt în stare critică

Un pod construit în urmă cu un secol și renovat în urmă cu câțiva ani s-a prăbușit în sudul Franței, în timp ce era traversat de cel puțin două vehicule. Un adolescent în vârstă de 15 ani și-a pierdut viața în urma acestui incident.

Momentul în care un pod s-a prăbușit într-un râu din Franța. Cel puțin o persoană a murit, iar alte două sunt în stare critică
Momentul în care un pod s-a prăbușit într-un râu din Franța

Potrivit presei locale, cel puțin nouă persoane au fost implicate în acest incident, care a avut loc luni dimineață, în localitatea Mirepoix-sur-Tarn. Două dintre acestea sunt în stare critică, anunță Serviciul de pompieri din departamentul Haute-Garonne.

Procurorul Dominique Alzeari a declarat presei că două vehicule "cu siguranţă" se aflau pe pod în momentul prăbuşirii şi poate chiar trei.

Un oficial al serviciului de pompieri a declarat pentru BFMTV că aproximativ 70 de pompieri au fost mobilizaţi la faţa locului, ajutaţi de scafandri, o unitate de câine şi trei elicoptere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Podul, aflat pe un drum regional, avea 155 de metri lungime şi fusese construit în 1931, conform postului de radio local France Bleu. Acesta fusese, însă, renovat complet în 2003, iar de atunci a fost verificat periodic de autoritățile locale, potrivit declarațiilor făcute de primarul din localitate.

''Este o imagine catastrofală, nu ştiu ce să spun, sunt şocat'', a spus el.

Un raport întocmit pentru Senatul francez anul trecut, după ce 43 de persoane au murit în prăbuşirea unui pod de pe o autostradă în Genova în Italia vecină, a constatat că cel puţin 25.000 de poduri de pe teritoriul Franţei au deficienţe structurale.


New York Times divulgă documente secrete care arată violenţa reprimării uigurilor în Xinjiang, Beijingul denunţă o ”scoa... Iranul acuză SUA de amestec după susţinerea unor manifestaţii împotriva creşterii preţului benzinei marcate de violenţe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x