Antena Căutare

Momentul în care un soldat din garda regală se prăbușește la catafalcul Reginei Elisabeta. Televiziunile au întrerupt transmisia

BBC și-a suspendat joi transmisiunea în direct de la Westminster Hall, după ce un gardian pare să leșine și să cadă în timp ce veghează sicriul ei.

colaj foto garzile regale care pazesc sicriul reginei elisabeta Galerie
Un soldat din garda regală care păzea sicriul Reginei Elisabeta a II-a a leșinat în timpul priocesiunii. | Getty

Au fost niște zile de forță pentru Familia Regală Britanică, dar și pentru cei care lucrează în servicul ei. Pe lângă vestea că Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață care i-a întristat pe toți, soldații din garda regală lucrează neîncetat pentru a păstra ordinea și pentru a se asigura că totul este în regulă la catafalcul Suveranei.

Un soldat din garda regală care păzea sicriul Reginei Elisabeta a II-a a leșinat în timpul priocesiunii

Sute de mii de persoane îndoliate se află și acum la coadă pentru a-i aduce un ultim omagiu reginei, al cărei trup neînsuflețit a fost depus miercuri la Westminster Hall, în Palatul Westminster din Londra, potrivit Daily Mail.

Orele petrecute acolo au început să își spună cuvântul și pentru soldații din garda regală, iar un ofițer și-a pierdut cunoștința, chiar pe piedestalul pe care se afla, păzind sicriul Suveranei.

Militarul a început să se clatine pe picioare, cu doar câteva clipe înainte de a se prăbuși lângă catafalcul Reginei Elisabeta a II-a. El coborâse cu câteva momente mai devreme de pe podium, pentru a se efectua o schimbare a soldaților din gardă.

În doar câteva secunde, soldatul a căzut cu fața pe podeaua de piatră, iar alți doi colegi din garda regală i-au sărit în ajutor. Din fericite, judecând după imaginile postate în mediul online, pare că bărbatul nu s-a rănit grav, fiind văzut ridicânduse, susținut de doi polițiști.

Citește și: Momentul în care Meghan Markle șoptește ceva, apoi se pierde și nu știe ce sa facă. Ce i s-ar fi întâmplat la Windsor

BBC, care transmite live întreaga procesiune a întrerupt imediat transmisia, timp de câteva minute, în timp ce polițiștii au sărit în ajutorul acestuia. Cu toate acestea, internauții au imortalizat incidentul, pe care l-au postat pe rețelele de socializare, unde au apărut mai multe comentarii de susținere pentru toți soldații gărzii regale care, zilele acestea, lucrează la foc automat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sicriul Reginei Elisabeta a II-a, așezat pe catafalc, la Westminster Hall, în Palatul Westminster din Londra este păzit non-stop de militari din Garda de corp a Suveranului, Divizia Gospodăriei sau Yeoman Warders din Turnul Londrei, mai transmite aceeași sursă.

Trupul neînsuflețit al Reginei Elisabeta a II-a a fost depus la Westminster Hall. Sala este deschisă publicului pentru omagii

Incidentul vine după ce mulțimile s-au adunat pe străzile din centrul Londrei, când trupul neînsuflețit al monarhului a fost mutat de la Palatul Buckingham la Westminster Hall miercuri după-amiază.

Regele Charles, William și Harry au mers împreună în urma sicriului, în ceea ce este numită ultima călătorie a reginei din Palatul Buckingham, la ora 14.22.

Ulterior, la Palatul Westminster, a avut loc o scurtă slujbă la care a participat doar familia regală, înainte ca publicul să aibă acces, pentru a-i aduce un omagiul reginei, începând cu ora 17:00.

Citește și: Kate Middleton, tribut emoționant adus Prințesei Diana. Detaliu observat la ținuta purtată pentru procesiunea Reginei Elisabeta

Prințul Harry și fratele său, Prințul William, au stat alături de soțiile lor, Meghan și Kate, iar frații au mers unul lângă altul în procesiunea emoționantă de 38 de minute, de la Palatul Buckingham. În același timp, ce soțiile lor au călătorit în mașini separate, Meghan fiind însoțită de Contesa de Wessex, iar Kate, alături de Camilla, regina consoartă.

Sicriul Reginei Elisabeta a II-a a fost pregătit în urmă cu 30 de ani: „Nu ar putut fi fabricat într-o singură zi”... Zelenski a fost rănit în Kiev. Cum se simte și ce a transmis cu privire la incident...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x