Antena Căutare

Motivul pentru care Vladimir Putin a apărut înconjurat de stewardesele companiei Aeroflot într-un nou discurs. Mesajul ascuns

Vladimir Putin a avut ieri, 5 martie, un nou discurs, în cea de-a zecea zi de la începerea războiului în Ucraina. Lucrul care i-a făcut pe toți să își pună întrebări a fost faptul că în video-ul publicat liderul de la Kremlin apare înconjurat de stewardese de la compania aeriana Aeroflot.

vladimir putin la costum tinand un discurs Galerie
Vladimir Putin a avut ieri, 5 martie, un nou discurs, în cea de-a zecea zi de la începerea războiului în Ucraina. Lucrul care i-a făcut pe toți să își pună întrebări a fost faptul că în video-ul publicat liderul de la Kremlin apare înconjurat de stewardese de la compania aeriana Aerloft. | Profimedia

Vladimir Putin a publicat ieri un nou discurs în care vorbește clar și răspicat despre faptul că nu e de acord să existe o interdicție aeriană deasupra Ucrainei și orice stat sau grupare de state care ar facilita acest lucru, ar intra în război direct cu Rusia.

Ceea ce a părut bizar a fost faptul că el a apărut la masă într-un cadru neobișnuit, fiind înconjurat de mai multe stewardese de la agenția aeriana Aeroflot. Femeile erau toate foarte elegante, purtând uniformele de rigoare și fiind extrem de zâmbitoare, având în vedere că se aflau în preajma unui lider precum Putin.

Ce semnificație are, de fapt, întâlnirea lui Vladimir Putin cu însoțitoarele de zbor

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timp ce Vladimir Putin făcea amenințări către alte state cu privire la sancțiunile impuse Rusiei din cauza izbucirii războiului, însoțitoarele de zbor zâmbeau la camera de filmat.

Chiar dacă prin această întâlnire cu stewdardesele liderul de la Kremlin a vrut să sugereze o apropiere față de poporul său, așa cum Volodimir Zelenski a dovedit că este un om al poporului într-un interviu cu mai mulți jurnaliști, încercarea lui Putin arăta regizată, potrivit experților.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care armata rusă atacă centrale nucleare din Ucraina. Ce spun specialiștii

Compania Aeroflot a suspendat încă de ieri toate zborurile internaționale, mai puțin cele către Belarus, potrivit Libertatea.

„Sancțiunile sunt asemănătoare cu o declarație de război, dar nu e încă. Slavă Domnului că nu s-a ajuns la asta”, a spus Putin la întâlnirea cu stewardesele.

Video-ul a fost transmisă de televiziunile ruse. Imaginea era una contrastantă, între amenințările pe care le lansa Vladimir Putin și felul în care însoțitoarele de zbor zâmbeau.

Pe masă, la întâlnire, au stat așezate tăvi cu cești și ceainice pentru fiecare dintre însoțitoarele de zbor, inclusiv pentru Vladimir Putin. Acest lucru voia să dea impresia unei discuții relaxate, la un ceai, când, de fapt, discursul liderului de la Kremlin se baza pe amenințări față de Occident.

Pe masa au mai stat așezate numeroase ghirlande de flori și ceea ce se putea observa foarte clar din video-ul înregistrat era faptul că niciuna dintre stewardese nu se atinsese de ceaiul pe care îl avea în față.

Ce a mai declarat liderul de la Kremlin

În discursul său, Vladimir Putin a repetat că își dorește în continuare denazificarea și demilitarizarea Ucrainei și a vorbit și despre consecințele unei posibile aderări a Ucrainei la NATO.

Citește și: Armata lui Putin, pierderi grave. Alți doi generali de top au murit în războiul ruso-ucrainean

„Începem să vorbim din ce în ce mai activ despre faptul că Ucraina va fi acceptată în NATO. Înţelegeţi la ce ar putea duce acest lucru, sau unde ar putea duce chiar acum?”, a întrebat liderul rus, citat de EFE, potrivit Agerpres.

Un alt lucru care se mai poate observa la întâlnirea liderului de la Kremlin cu însoțitoarele de zbor este faptul că nu a păstrat distanța față de el. Cu toții au stat la aceeași masa lungă, la o distanță mică de Putin, spre deosebire de felul în care au decurs întâlnirele lui Vladimir Putin cu liderii de state.

Un alt lucru pe care l-a subliniat în discursul său a fost că el respinge ideea de a declara legea marțială în Rusia.

Adevăratul motiv pentru care armata rusă atacă centrale nucleare din Ucraina. Ce spun specialiștii... Hackerii de la Anonymous, o nouă „lovitură” grea pentru Vladimir Putin! Gruparea a atacat site-ul FSB (serviciul secret ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x