Antena Căutare

Naufragiul din Coreea de Sud: peste 300 de persoane, date dispărute!

Coreea de Sud e în stare de şoc. La o zi după naufragiul unui feribot aproape trei sute de oameni sunt în continuare dispăruţi, majoritatea elevi de liceu.

Coreea de Sud e în stare de şoc. La o zi după naufragiul unui feribot aproape trei sute de oameni sunt în continuare dispăruţi, majoritatea elevi de liceu.

Mesajele pe care le-au trimis celor dragi în momentul în care apele năvăleau în vas sunt sfâşietoare. La fel şi mărturiile supravieţuitorilor. Cu ultimele puteri s-au agăţat de balustrade şi au încercat să reziste deasupra apei până la sosirea ajutoarelor. Zeci de salvatori au făcut eforturi supraomeneşti ca să-i salveze pe pasageri, care erau în mare parte liceeni plecaţi într-o excursie organizată de şcoală.

Unii adolescenţi au îmbrăcat vestele de salvare şi au sărit în apă. Alţii au aşteptat la bordul vasului să fie salvaţi, fără să-şi dea seama că această decizie le-ar putea aduce sfârşitul.

"Sunt câţiva oameni pe navă. Nu pot vedea nimic. Este beznă. Mai sunt câţiva oameni pe navă şi nu suntem morţi încă. Te rog, dă mai departe acest mesaj", sunt cuvintele trimise de unul dintre tinerii dispăruţi. N-a fost singurul care, aflat în faţa morţii, a încercat să-i contacteze pe cei dragi.

Citeşte mai multe pe observator.tv!

Rusia ar putea da în judecată SUA la Organizaţia Mondială a Comerţului din cauza sancţiunilor... Papa, cel mai popular suveran pontif din toate timpurile. 13 MILIOANE de oameni îl urmăresc pe Twitter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x