Antena Căutare

New York transformă parcurile în cimitire, după ce morgile și crematoriile nu mai fac față numărului tot mai mare de cadavre

New York ar putea apela la parcurile metropolei pentru a le transforma în cimitire temporare pentru victimele coronavirusului, după ce morgile și crematoriile nu mai fac față numărului tot mai mare de cadavre.

New York transformă parcurile în cimitire, după ce morgile și crematoriile nu mai fac față numărului tot mai mare de cadavre
New York transformă parcurile în cimitire pentru victimele COVID-19 | Pixabay

Teribila veste a fost confirmată de primarul Bill de Blasio, care le-a dat asigurări newyorkezilor că măsura este una temporară.

„Dacă trebuie să facem înmormântări temporare pentru a putea face față situației, până trece criza, după care fiecare familie să se ocupe în detaliu de aranjamentele corespunzătoare, atunci asta vom face”, a spus primarul Bill de Blasio, potrivit Politico.

Citește și: Este posibil să fi avut coronavirus și să nu știu? Doi experți din SUA explică la ce trebuie să fii atent

Primarul a refuzat să explice în detaliu planurile orașului de a face față afluxului de cadavre, dar a spus: „în mod evident, locul pe care l-am folosit în trecut este Insula Hart”.

Cimitirul public de pe coasta Bronxului este loc de odihnă pentru cadavrele a peste 1 milion de newyorkezi decedați. Începând cu 1869, aici au fost îngropaţi oamenii fără adăpost şi săracii, iar ulterior şi-au găsit locul de veci persoanele neidentificate sau copiii. Accesul la morminte este și acum dificil, iar identificarea celor decedaţi s-a dovedit a fi extrem de anevoioasă.

Citește și: Seismologii sunt uluiți! Pământul se mișcă mai puțin, ca urmare a blocajului produs de pandemie. „E o lecție pentru noi toți!”

New York este cel mai lovit stat american de pandemia de coronavirus. Doar aici au fost depistate peste 130.600 de cazuri de coronavirus și s-au înregistrat peste 4.700 de morți.

Ministrul neozeelandez al Sănătăţii, un „idiot” pentru că şi-a dus familia la plajă... Covid-19 sperie Anglia! Starea premierului britanic e gravă. Boris Johnson este în continuare intubat la terapie intensi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x