Antena Căutare

Ninsoare în toată regula, pentru prima dată în ultimii 50 de ani, în Tasmania. Cum au reacționat oamenii. „Nu am mai văzut niciodată”

A nins puternic pentru prima dată în aproape 50 de ani, în Tasmania, cel mai mic stat al Australiei. Unii dintre localnici au văzut zăpadă pentru prima dată în viață.

Ninsoare în toată regula, pentru prima dată în ultimii 50 de ani, în Tasmania. Cum au reacționat oamenii. „Nu am mai văzut niciodată” Galerie
Ninsoare în Tasmania

Oraşul Launceston a înregistrat în această săptămână cea mai importantă ninsoare de la începutul anilor '70, potrivit Australian Broadcasting Corporation.

Oamenii au fost extrem de încântați la vederea fenomenului neobișnuit. Kiani Chippendale, în vârstă de 26 de ani, a declarat pentru CNN că nu a văzut niciodată zăpadă în oraşul Launceston.

„Am stat treji toată noaptea, prea încântaţi să dormim. Niciodată nu a nins aici în oraşul acesta... cel puţin nu de când mă știu eu”, a spus Kiani.

„Am fost cu toţii şocaţi şi încântaţi să vedem zăpada. Copiii abia aşteptau să iasă şi să se joace. O surpriză atât de frumoasă pentru un an atât de dificil pentru mulţi”, a spus o altă persoană.

Ninsoare în toată regula, pentru prima dată în ultimii 50 de ani, în Tasmania. Cum au reacționat oamenii. „Nu am mai văzut niciodată”

Ninsoare în Tasmania

Însă, în timp ce pentru unii dintre locuitori ninsoarea a reprezentat un moment inedit și un prilej de distracție, pentru alții a însemnat ghinion. Zeci de mașini au rămas blocate în zăpadă, marți după-amiaza. A fost nevoie de intervenția autorităților. În plus, peste 13.000 de locuințe au răms fără curent electric, potrivit abc.net.au.

Trei bebeluși nou-născuți au fost salvați din calea exploziei din Beirut! Asistenta a ieșit cu ei în brațe: „Lângă ea, o... Fenomen uluitor în Italia. O porţiune dintr-un gheţar din Mont Blanc e pe punctul să se rupă din cauza căldurii - Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x