Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Nisa: Un roman, acuzat de tentativa de viol, violenta si furt

Un roman de 21 de ani a fost arestat la Nisa pentru tentativa de viol asupra unei femei din Suedia, pe care a agresat-o si i-a furat geanta.

Totul s-a intamplat in data de 3 august, dar cazul a fost tinut secret pentru o mai buna desfasurare a anchetei, principalul suspect fiind deja arestat.

Tanara, in varsta de 21 de ani, aflata in vacanta pe Coasta de Azur, se intorcea spre locul unde era cazata. Ea nu l-a observat pe tanarul care o urmarea si care a alergat in urma ei pana in holul cladirii.

Barbatul a inceput sa o loveasca pe femeie cu pumnii si cu picioarele. Agresorul i-a spart arcada si a muscat-o de deget. El i-a mangaiat organele genitale si a incercat sa-i dea jos lenjeria intima, pana cand a intervenit un rezident, care l-a pus pe fuga.

A fugit cu geanta femeii, ceea ce a dus si la depistarea lui. Fiind arestat pentru mai multe scandaluri week-end-ul care a urmat, asupra sa au fost descoperite documentele tinerei agresate.

Romanul de 21 de ani este acuzat de tentativa de viol, violenta petrecuta in urma cu opt zile, si furt. Acesta va fi adus joi in fata instantei.

Sursa: Antena3

Recomandari