Noaptea s-a distrat, dimineața a urlat de durere! Un bărbat s-a trezit din somn într-o baltă de sânge. Medicii s-au luptat șapte ore ca să-l salveze

 

După o noapte de beție și distracție, un bărbat din China s-a trezit din somn într-o baltă de sânge. Cineva îi mutilase organul genital. Rănile lui erau atât de grave, încât a fost refuzat de mai multe spitale.

Tan Nan, un bărbat în vârstă de 44 de ani din provincia Hunan, China, a avut nevoie de îngrijiri medicale urgente, după ce, în urma unei nopți în care a consumat cantități mari de alcool, s-a trezit cu organul genital mutilat. 

În primele ore ale dimineții, bărbatul a fost trezit de o durere cumplită. Când a încercat să se ridice din pat, și-a dat seama că ceva era în neregulă. Tan Nan s-a trezit într-o baltă de sânge. Cineva îi tăiase organul genital. 

Rănile lui erau atât de grave, încât a fost refuzat de mai multe spitale. După o operație ce a durat șapte ore, specialiștii în chirurgie vasculară de la Spitalul Changsha au reușit să îi reatașeze organul. Bărbatul este acum în recuperare. 

Autorul atacului nu a fost identificat. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.facebook whatsapp twitter pinterest