Antena Căutare

Imagini neoficiale de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, dezvăluite! O femeie blondă misterioasă a captat atenția lumii – Foto

Imagini „din culisele” nunții fostei actrițe americane Meghan Markle cu prințul Harry au fost dezvăluite, duminică, la împlinirea unui an de la eveniment. Fotografiile scot la iveală noi detalii, inclusiv identitatea unei femei misterioase care a participat la ceremonie. 

Imagini „din culisele” nunții fostei actrițe americane Meghan Markle cu prințul Harry au fost dezvăluite, duminică, la împlinirea unui an de la eveniment. Fotografiile scot la iveală noi detalii, inclusiv identitatea unei femei misterioase care a participat la ceremonie.

Într-una dintre noile fotografii publicate de la nunta ducilor de Sussex apare o femeie blondă, îmbrăcată cu o rochie scurtă, roz pal, care îi dă buchetul de flori miresei.

După ce imaginea a captat atenția lumii, a fost dezvăluită identitatea acestei femei. Se pare că este vorba despre Clara Madden, asistenta prințului Harry.

Imagini neoficiale de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, dezvăluite! O femeie blondă misterioasă a captat atenția lumii – Foto

Clara Madden, în vârstă de 32 de ani, din Noua Zeelandă, a cauzat un mic scandal la Palat în 2016, când a început o relație cu Nick Loughran, consilier media pentru Kate Middleton și prințul William. Relația lor a început la câteva luni după despărțrea bărbatului de Rebecca Deacon, pe atunci mâna dreaptă a ducesei de Cambridge.

Specialiștii în limbajul corpului au dat degrabă verdictul după ce au analizat noile imagini de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Cei doi au demonstrat încredere de sine, iar Meghan Markle a fost surprinsă făcând gesturi încurajatoare și liniștitoare față de prințul Harry, cum ar fi faptul că l-a atins cu mâna pe spate.

Totodată, specialiștii au declarat că prințul Harry a demonstrat mândrie, dragoste și grijă atunci când i-a ținut mâna miresei lui pe treptele Capelei St George.

Ai telefon mobil Huawei? Ai dat de belea! Google, decizii radicale în privința companiei chineze. Ce se va întâmpla... Bătaie în avion! Pasageri ai unei aeronave s-au lovit în timpul zborului. Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! -...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x