Antena Căutare

Noi informații despre cazul bărbatului din Olanda care și-a ținut copiii prizonieri vreme nouă ani

Bărbat arestat, după ce și-a ținut copiii prizonieri vreme de 9 ani. În ce stare au fost găsiți

Noi informații despre cazul bărbatului din Olanda care și-a ținut copiii prizonieri vreme nouă ani Galerie
| barbat

Bărbatul din Olanda care și-a ținut familia prizonieră la o fermă, vreme de nouă ani, în așteptarea Sfârșitului Lumii a fost arestat de către autorități.

Bărbatul se numește Gerrit Jan van Dorsten și are 67 de ani. Poliția l-a arestat pentru privare de libertate, punere în pericol a sănătății, dar și pentru spălare de bani, după ce zeci de mii de euro cash au fost descoperite pe proprietatea sa.

În plus, la începutul acestei săptămâni poliția l-a arestat și pe fostul său vecin și deținător de fermă, Josef Brunner, în vârstă de 58 de ani.

Poliția a spus că investighează dacă o anumită religie sau filosofie stă la baza privării de libertate a copiilor săi, mai ales că s-a confirmat faptul că acesta făcuse parte dintr-o organizație numită Federația Familiei pentru pacea mondială și unificare (Moonies).

Cu toate acestea, biserica a spus că bărbatul a suferit probleme mintale și a părăsit mișcarea în 1987.

Fratele bărbatului însă încă mai face parte din organizație, dar neagă că ar mai fi menținut contactul cu el din anul 1984.

Un purtător de cuvânt al bisericii a adăugat că nu au înregistrări despre faptul că Brunner este membru al bisericii. Pe de altă parte, barmanul Chris Westerbeek, care a alertat poliția când fiul cel mare a scăpat din fermă și a spus că are nevoie de ajutor, la descris pe Jan, fiul cel mare, ca fiind „neliniștit” și adăugând că „abia a putut să vorbească”.

Citește și:

Legați cu lanțuri, închiși într-un beci întunecat. Așa a trăit o familie întreagă, timp de nouă ani: „Parcă sunt animale! Nu mai știu să vorbească”

Un fiu al lui "El Chapo", Ovidio Guzman Lopez, arestat; confruntări armate violente la Culiacan, un fief al ba... UE rămâne împărţită pe tema aderării Albaniei şi Macedoniei de Nord; Parisul denunţă presiuni ”neavenite” asupra Franţei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x