Antena Căutare

Nunta in masa in India: 47 de cupluri au spus "DA" in acelasi timp

47 de cupluri din India si-au unit destinele intr-o ceremonie grandioasa. Toate miresele au purtat vesminte de culoarea piersicii si au fost insotite de rude care si-au dat acordul pentru casatorie.

Mirii au purtat si ei tinute parca trase la indigo si au fost asezati separat de viitoarele lro sotii. Chipurile acestora au fost acoperite de traditionalul val. Tinerele au venit la nunta insotite de cate o ruda care a semnat pe certificatul de casatorie ca isi da acordul pentru maritis.

Nuntile in masa nu sunt ceva neobisnuit in India. Ele se organizeaza pentru a le oferi o ceremonie adecvata si persoanelor mai sarace sau pentru ca mai multe cupluri sa se casatoreasca pe o data considerata norocoasa.

O noua iarna grea! Cosmarul alb se va muta in sud-vestul Romaniei... Obama sau Romney? Pe 6 noiembrie, americanii vor afla cine va fi cel de-al 45-lea presedinte al SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x