Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

O adolescentă de 16 ani a fost batjocorită de un grup de 30 de bărbați, în Israel! Premierul: „Este o crimă împotriva umanităţii”

O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost batjocorită de 30 de bărbați, într-un hotel din Israel. Premierul acestei țări a declarat că aceasta a fost o crimă „împotriva umanității”. 

Adolescenta a depus plângere săptămâna trecută pentru presupus viol în grup, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei israeliene, Micky Rosenfeld, informează AFP. „Doi suspecţi au fost reţinuţi", a spus el.

Presa locală scrie că bărbaţii au stat la coadă în faţa camerei în care se afla tânăra, în stare de ebrietate, pentru a-şi aştepta rândul să o violeze.

Joi seară au avut loc manifestaţii în mai multe oraşe precum Tel Aviv şi Ierusalim, pentru susţinerea tinerei şi pentru condamnarea violenţelor sexuale împotriva femeilor.

„Este şocant. Nu este doar o crimă împotriva tinerei, ci o crimă împotriva umanităţii", a declarat premierul Benjamin Netanyahu, care a cerut ca "responsabilii să fie aduşi în faţa justiţiei".

„Am născut la 9 ani, după ce am fost violată de un diacon. M-am măritat cu monstrul, la 11 ani. Mama i-a ținut partea! Când am împlinit 16, aveam șase copii”

Potrivit Ilanei Weizmen, care a înfiinţat grupul feminist „HaStickeriot", a declarat că de-a lungul vieţii o femeie din cinci este violată în Israel.

De două luni, acest grup pune afişe pe ziduri din oraşele israeliene pe care scrie „lo ze lo" (nu înseamnă nu) sau „at lo levad' (nu eşti singură).

„Trebuie să încetăm să mai spunem că fetele trebuie protejate, acum trebuie să educăm băieţii de la vârste fragede în ceea ce priveşte consimţământul", a mai spus Weizmen.

Recomandari