Antena Căutare

O bombă sexy, bătută de iubit timp de șapte ore! Imagini tulburătoare! „Am leșinat, m-a trezit și a continuat să mă lovească” - Galerie foto

O bombă sexy a fost bătută de iubit timp de șapte ore, rămânând cu vânătăi pe întregul corp și cu craniul fracturat. Tânăra a leșinat la un moment dat, iar bărbatul a trezit-o și a continuat să o lovească, după care a închis-o într-o încăpere din apartamentul lor din Istanbul.

O bombă sexy a fost bătută de iubit timp de șapte ore, rămânând cu vânătăi pe întregul corp și cu craniul fracturat. Tânăra a leșinat la un moment dat, iar bărbatul a trezit-o și a continuat să o lovească, după care a închis-o într-o încăpere din apartamentul lor din Istanbul.

Modelul Tanja Djukic, în vârstă de 24 de ani, era într-o relație de doi ani cu producătorul turc Cadri Tortop când a avut loc incidentul, în apartamentul din Istanbul în care au trăit împreună.

Tânăra, originară din Serbia, a spus că incidentul a avut loc după ce ea și iubitul ei au început să se certe după ce el a acuzat-o că flirtează cu un alt bărbat.

„Am urinat de durere, iar la un moment dat a început să îmi curgă sânge din nas, gură și urechi”. a povestit modelul.

Tanja Djukic a mai spus că iubitul ei a bătut-o timp de șapte ore și că la un moment dat a lovit-o cu putere în cap, făcând-o să leșine. Apoi. bărbatul ar fi turnat apă rece peste ea, după ce a târât-o până în baie. După ce a trezit-o, bărbatul ar fi continuat să o lovească.

„L-am implorat să se oprească, dar nu m-a băgat în seamă. M-a lovit peste totpe unde aapucat. După aceea, m-a târât într-o încăpere și a încuiat ușa. Am rămas acolo cu dureri, flămândă și însetată”, a mai povestit ea.

În dimineața următoare, bărbatul i-ar fi pus modelului un cuțit la gât. Însă, ea l-a convins pe acesta că nu va depune plângere la poliție, deoarece îl iubește.

Totuși, când s-a văzut în siguranță, femeia a depus plângere împotriva bărbatului. Totuși, ea susține că nu a primit ajutor.

„În Turcia, nu am primit niciun ajutor. Nici măcar nu a fost arestat. Părinții mei au venit după mine, am completat o plângere și acum sunt în Serbia. Fostul meu iubit a făcut o declarație falsă și a susținut că eu m-am rănit singură. M-a amenințat prin intermediul unor prieteni comuni că îmi va distruge viața. Am trăit doi ani cu el și nu mi-am dat seama că este un monstru”, a mai spus tânăra.

Modelul a ajuns la un spital cu multiple hematoame, craniul fracturat, o rană la gură și păr smuls. Tânăra a publicat mai multe imagini cu rănile pe care le-a suferit în urma atacului fostului ei iubit.

„Nu o putem opri”. O urgie din Vechiul Testament a lovit o zonă din Italia! Oamenii sunt disperați! Care este explicația... A ajuns vineri, a furat sâmbătă, iar luni a fost arestat! Cum a devenit un român celebru în Marea Britanie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x