Antena Căutare

O britanica de 73 de ani, haituita de o "fantoma-caracatita"

O bunica britanica spune ca este bantuita de o fantoma care o trezeste in somn, conform Daily Mail. Doris Birch, care locuieste in localitatea Herne Bay, povesteste cum a inceput acest cosmar nocturn acum 4 luni.

"Am simtit dintr-o data cum am fost atinsa de ceva precum o caracatita, cu mai multe perechi ingrozitoare de maini. Am lovit cat de tare am putut si apoi am luat-o la fuga", povesteste ingrozita batrana de 73 de ani.

"Am incercat sa adorm fara patura, dar la un moment dat salteaua a inceput sa se miste. Mi-am cumparat o saltea noua, dar nu e nici o diferenta. Aceasta fantoma ma hartuieste permanent, este ingrozitor!", s-a plans aceasta.

Femeia, care traieste singura spune ca s-a consultat si cu un preot care i-a sugerat ca zgomotele vin de la un "spirit pierdut", conform ziarului Canterbury Times.

Aceasta a primit asigurari de la o familie care vaneaza fantome ca situatia se va rezolva. Ray Herne, spune ca va atrage fantoma pentru ca sotia lui, Beryl, sa o captureze intr-un "vartej de lumina" si o va trimite pe "cealalta lume".

Foto: Alamy

Vanduta la 7 ani, o tanara din Taiwan vrea sa-si revada mama... VIDEO SOCANT! O calugarita tibetana si-a dat foc pentru a protesta impotriva Chinei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x