Antena Căutare

O familie de romani din Spania a castigat 4 milioane de euro la Loteria de Craciun

O familie de romani se numara printre castigatorii premiului cel mare al loteriei de Craciun din Spania, de 4 milioane de euro. Toti locuitorii satului in care sunt stabiliti romanii, adica peste 1200 de oameni, sunt, de altfel, castigatori. Ei asteapta acum cu nerabdare sa imparta marele pot. Loteria "El Gordo" a avut in acest an premii record, care au insumat 2,5 miliarde de euro.

Cand s-au anuntat numerele castigatoare, in barul Carlitos, din Huesca, detinut de o familie de romani, a inceput fiesta. Romanii au deschis barul acum o luna, si i-au dat numele mezinului familiei, Carlos, un pusti de 10 luni care a venit pe lume in Spania. Pentru loteria de Craciun, ei au vandut bilete la bar. Cateva si le-au oprit pentru ei, iar acum vor imparti premiul cu clientii.

Fericire a fost, de altfel, pe toate strazile localitatii. Sunt peste o mie de castigatori care se vor infrupta din marele premiu.

Potrivit estimarilor 90% din populatia Spaniei a cumparat bilete la loteria El Gordo. Pe 6 ianuarie, va fi organizata o alta extragere, cu premii totale de 840 de milioane de euro.

VIDEO! O somnambula a murit in somn... Razboi diplomatic: Premierul turc acuza Franta de genocid in Algeria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x