Caz șocant fără precedent! O tânără care a declarat la poliție că a fost violată, a fost violată și de un polițist

 

Caz monstruos! O tânără de 16 ani a trecut prin cea mai mare dramă a vieții ei! După ce a fost violată de un profesor, fata a mers la poliție unde a fost violată și de polițist! Ce s-a întâmplat cu trupul fetei

Dramă petrecută în Kosovo,  după ce o tânără care a acuzat un profesor de viol și a mers să declare la poliție, a fost violată din nou  de către unul dintre polițiștii.

Acest caz a provocat revoltă și în rândul premierului de la Priștina. Ramush Haradinaj a convocat șefii poliției și justiției după această acuzație gravă, relatează The Guardian.

Cazul tinerei a stârnit proteste la Priștina, zilele acestea, iar premierul Ramush Haradinaj a făcut presiuni asupra oficialilor ca astfel de întâmplări să nu mai aibă loc, conform digi24.

Conform poliției, tristul eveniment a  avut loc în urmă cu doi ani, dar a ieșit la lumină abia acum. Fata a denunțat că a fost violată de către un profesor, când avea 16 ani, și învăța la o școală din orașul Drenas.

Potrivit presei de la Kosovo, tânăra a fost să depună plângere la poliție, dar a fost violată de mai multe ori chiar de către polițistul care trebuia să se ocupe de anchetă.

Poliția a anunțat că în acest caz au fost arestați cei doi suspecți de viol, dar și un medic ginecolog, care ar fi făcut un avort ilegal.

Președintele Hashim Thaçi a catalogat cazul ca fiind „tragic și monstruos”.

Mai mulți tineri empatici cu tragedia prin care a trecut tânăra au ieșit în stradă cu pancarte prin care cereau demisia celor vinovați.

În parlament a avut loc vineri o sesiune extraordinară, iar un deputat a acuzat că fata „a fost victima celor în care și-a pus încrederea”.facebook whatsapp twitter pinterest