Căutare Live

O femeie a fost desfigurată, după ce căștile i-au explodat în avion! Pasagerii au fost șocați: "Erau scântei și flăcări! Stewardesa a turnat apă! Mirosea îngrozitor a păr ars!"

australiancă are părul și fața arse după ce căștile sale, alimentate cu baterii, au explodat în timpul unui zbor între Beijing și Melbourne, informează miercuri DPA.

O australiancă are părul și fața arse după ce căștile sale, alimentate cu baterii, au explodat în timpul unui zbor între Beijing și Melbourne.

La două ore după decolare, femeia, care asculta muzică în timp ce dormea, a auzit o explozie puternică și a simțit că îi arde fața, ar fi informat Biroul australian pentru siguranța în transporturi, scrie Agerpres.

Femeia a aruncat rapid căștile la pământ. "Erau scântei și mici flăcări", a povestit pasagera într-o declarație. "În timp ce le călcam cu picioarele, însoțitorii de zbor sosiseră cu o găleată de apă pentru a turna pe ele", a adăugat femeia.

Până la finalul zborului, pasagerii au trebuit să îndure mirosul de plastic și de păr ars, a indicat ATSB. "Oamenii au tușit și au simțit că se sufocă tot drumul", a adăugat pasagera.

E OFICIAL, chiar se întâmplă! Regina Elisabeta a II-a va aproba în următoarele zile legislaţia de declanşare a Brexit-ul... Cel mai controversat om al Bisericii: patru ani cu Papa Francisc. Cele mai memorabile citate ale primului om de la Vatic...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri