Antena Căutare

O femeie a fost împușcată mortal după ce un ofițer de poliție a vrut să împuste un caine vagabond

O femeie a fost împușcată mortal după ce un ofițer de poliție a tras într-un câine vagabond în Texas, a confirmat Departamentul de Poliție din Arlington.

O femeie a fost împușcată mortal după ce un ofițer de poliție a tras într-un câine vagabond în Texas, a confirmat Departamentul de Poliție din Arlington.

Ofițerul a tras de mai multe ori, lovind-o pe femeia, care încă nu a fost identificată, în jurul orei 17.30 pm, joi, 1 august. Poliția investighează acum incidentul, care a fost capturat pe camera foto a ofițerului, a declarat departamentul într-un comunicat.

Serviciile de urgență au fost chemate joi după-amiază pentru a amenda o femeie care a trecut peste spațiul verde, potrivit poliției. S-a raportat că ofițerul era pe cale să o vadă pe femeie, când un câine vagabond „a început să alerge spre ofițer în timp ce latră”, a spus poliția.

Polițiaa explicat: „În timp ce ofițerul a strigat-o pe femeie în mod repetat cu privire la bunăstarea ei, câinele a început să alerge spre ofițer în timp ce lătra. Ofițerul s-a retras înapoi dar câinele a continuat să alerge, iar polițistul a început să tragă cu arma de foc. Ofițerul și-a descărcat arma de foc de mai multe ori spre câine”.

După tragerea focurilor, femeia a strigat și a arătat că a fost rănită. Femeia fără nume a fost dusă la spital unde a fost ulterior declarată decedată. Oficialii cred în această etapă a anchetei că a fost lovită de focurile de armă ale ofițerului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un alt caz cu privire la polițiști care împușcă oameni nevinovați a fost și cel al unui ofițer de poliție din Arizona, care a fost concediat pentru împușcarea fatală a unui bărbat neînarmat, și care a fost reangajat, astfel încât să poată primi o pensie specială.

O femeie a fost împușcată mortal după ce un ofițer de poliție a vrut să împuste un caine vagabond

Ofițerul Philip Brailsford, în vârstă de 28 de ani, l-a împușcat pe Daniel Shaver, în vârstă de 26 de ani, pe holul unui hotel în 2016, după ce polițiștii au fost chemați pentru că un bărbat arăta o pușcă pe o fereastră.

Ulterior, a fost dezvăluit că „pușca” era o armă cu peleți pe care tânărul de 26 de ani o folosea pentru lucrările sale de combatere a dăunătorilor, iar acesta o arăta altor oaspeți din camera sa.

Ofițerul de poliție l-a împușcat pe Shaver de cinci ori pe hol cu ​​o armă semiautomatică, victima fiind văzută pe filmare în timp ce se ruga de ofițeri să nu tragă în timp ce el urma instrucțiunile lor.

În 2018, Brailsford a semnat un acord cu fostul său angajator, Orașul Mesa, care i-a permis să fie angajat temporar, astfel încât să poată solicita o pensie de invaliditate accidentală și o pensie medicală.

Ofițerul de poliție acum retras din punct de vedere tehnic este eligibil pentru o plată lunară de 3.660 de dolari pentru tot restul vieții.

Sursă: UNILAD

Washingtonul şi Moscova lasă Tratatul INF să moară... Aproximativ 6.500 de persoane evacuate în apropiere de oraşul britanic Manchester, în urma avarierii unui baraj din cauz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x