Live acumFilm: Capcana pentru parinti (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

O femeie a murit după o partidă de amor de 48 de ore, la scurt timp după nuntă: ”I-a fost perforat intestinul!”

Un bărbat în vârstă de 52 de ani este acuzat că și-a ucis soția, în urma unei partide de amor de 48 de ore, ce a avut loc la scurt timp după ce s-au căsătorit. 

Un bărbat în vârstă de 52 de ani este acuzat că și-a ucis soția, în urma unei partide de amor de 48 de ore, ce a avut loc la scurt timp după ce s-au căsătorit.

Ralph Jankus, în vârstă de 52 de ani și soția lui, Christel, de 49 de ani, au luat parte la o partidă de amor de 48 de ore, în timpul căreia femeia a suferit răni grave, după ce un obiect ascuțit a fost introdus în ea.

Citește și: Mărturisirile unei femei dependente de amor: ”Am făcut dragoste cu șase bărbați deodată, iar fostul a privit totul!” Ce s-a întâmplat după ce 200 de bărbați i-au trecut prin pat

Bărbatul a chemat Ambulanța patru zile mai târizu, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Bărbatul a fost prezentat în fața judecătorilor și s-a scuzat spunând că n-a crezut cu adevărat că femeii îi este rău. De cealaltă parte, oamenii legii sunt de părere că bărbatul trebuie să plătească întrucât i-a pus viața în pericol și nu a chemat ajutor imediat.

De asemenea, el a precizat că partida de amor a fost consimțită și a dezvăluit, de asemenea, că în ultimii 30 de ani a luat parte la numeroase sesiuni sadomasochiste. Ba mai mult, el a spus că-și iubește soția la nebunie, iar ea acceptase să facă amor pentru că nu plecaseră în luna de miere.

Citește și: A apărut o nouă metodă de a face amor! Face ravagii printre tineri!

De cealaltă parte, fiul victimei, în vârstă de 30 de ani, spune că mama lui a fost abuzată atunci când era copil și era instabilă mintal. Acesta a mărturisit că femeia avea numeroase răni pe tot corpul, dar mai ales în zona genitală și îi fusese perforat intestinul. De asemenea, acesta l-a acuzat pe fostul soț al mamei că o bătea și o încuia în apartament. Ba chiar o obliga să ia droguri și o lovea și atunci când mergea la coafor fără permisiune.

Cei doi erau împreună din 2011, iar acum bărbatul riscă ani grei de închisoare.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro