Antena Căutare

„Mamă, trezește-te! Te rog!” S-a izolat în casă cu fiul ei, bolnav de coronavirus, să îl poată îngriji. A fost răpusă chiar ea de COVID-19: „A murit din cauza mea”

Un tânăr se învinovțește pentru moartea mamei sale. Când a aflat că fiul ei a fost despistat cu coronavirus, Linda n-a stat pe ganduri: s-a mutat cu el, ca să-l îngrijească. A fost găsită, fără suflare, chiar de băiatul ei.

„Mamă, trezește-te! Te rog!” S-a izolat în casă cu fiul ei, bolnav de coronavirus, să îl poată îngriji. A fost răpusă chiar ea de COVID-19: „A murit din cauza mea”
S-a izolat în casă cu fiul ei, bolnav de coronavirus, să îl poată îngriji. A fost răpusă chiar ea de COVID-19

Întreaga comunitate din Bolton, Marea Britanie, plânge moartea Lindei Toppen. Femeia, în vârstă de 66 de ani, a fost ucisă fulgerător de COVID-19, la doar câteva zile după ce a simțit primul simptom al bolii.

Linda era în izolare cu fiul ei, Rob, care fusese diagnosticat cu coronavirus dup ce s-a întors din Polonia, la începutul lunii martie.

Totul ar fi început cu „un junghi în piept”. Starea femeii s-a agravat de la o zi la alta. Văzând că mama lui, fost asistentă medicală, abia se mai putea ridica din pat, Rob a sunat la ambulanță. Însă Linda a insistat că nu este nevoie să vină nimeni și că vrea doar să doarmă puțin.

A doua zi, dimineața, bărbatul s-a dus să o cheme la micul dejun. Când a intrat în dormitor, și-a dat seama că ceva cumplit se întâmplase:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aproape două milioane de britanici ar putea fi infectați cu coronavirus

Noul coronavirus ar fi infectat deja peste 1.7 milioane de britanici, potrivit cifrelor NHS. Datele colectate online de serviciul de urgenţă 111 al NHS arată că mii de oameni s-au prezentat drept „cazuri potenţiale” de infectare cu Covid-19.

Începând cu 18 martie, aproape 1.5 milioane de oameni s-au înregistrat online cu simptome care s-ar putea potrivi cu cele ale noului coronavirus, în timp ce alte 243.543 evaluări au fost făcute la numerele de urgenţă 111 şi 999 oferite de NHS.

Preşedintele PPE Donald Tusk are în vedere o excludere a Partidului Fidesz al lui Viktor Orban în urma unor măsuri ”mora... Rusia înregistrează 711 de contaminări cu noul coronavirus, iar bilanţul creşte la 3.548 de cazuri şi 30 de morţi în 76 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x