Caz teribil! O femeie de 31 de ani și-a ucis copiii și s-a sinucis, după ce a crezut că soțul ei a murit! Ce s-a întâmplat a doua zi e și mai șocant

 

Un bărbat din China și-a pierdut familia, soția și cei doi copii, după ce și-a înscenat moartea ca să beneficieze de asigurarea de viață pe care și-o făcute în urmă cu puțin timp. 

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, și-a achiziționat o mașină pentru a-și înscena moartea. Dacă automobilul a fost găsit într-un râu, trupul neînsuflețit, nu. 

Pentru că femeia nu știa ce intenții ascunse avea bărbatul, atunci când a crezut că într-adevăr a murit, ea n-a putut suporta. 

Astfel, a decis să sară într-un iaz alături de cei doi copii, nu înainte de a lăsa un bilet de adio, prin care și-a explicat gestul. 

Ulterior, după ce a aflat de vestea devastatoare, bărbatul s-a prezentat la o secție de poliție și a povestit totul. Acum, el este reținut și cercetat pentru fraudă. 

La începutul lunii septembrie, bărbatul a cumpărat o asigurare de viață, ce valoarează 145.000 de dolari, însă soția lui nu știa acest lucru, în ciuda faptului că era numită beneficiar. 

Pe 11 octombrie, trupurile neînsuflețite ale copiilor, o fetiță de trei ani care suferea de epilepsie și un băiețel de patru ani, precum și al soției de 31 de ani, au fost găsite într-un iaz din apropierea locuinței. 

În biletul de adio, femeia a explicat că a plecat să fie alături de soțul ei, întrucât își dorește ca ”familia să fie împreună.” A doua zi, însă, bărbatul s-a prezentat la poliție și a spus totul. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI