Antena Căutare

O femeie diagnosticată cu o formă de cancer, în stadiu terminal, a murit! Mesajul sfâșietor al soțului: ”Sunt devastat!” Tânăra avea 36 de ani

O femeie în vârstă de 36 de ani s-a stins din viață la doar o săptămână de când s-a căsătorit cu iubitul ei de trei ani, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. 


O femeie în vârstă de 36 de ani s-a stins din viață la doar o săptămână de când s-a căsătorit cu iubitul ei de trei ani, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

Tasha Burton, în vârstă de 36 de ani, a fost internată în spital pe 27 noiembrie. A doua zi, pe 28 noiembrie, ea a pășit în fața altarului alături de bărbatul căruia îi dăruise un copil.

Tasha și Daniel au fost împreună trei ani de zile, timp în care femeia i-a dăruit un copil, care acum are 19 luni. Viața lor a fost, însă, dată peste cap în urmă cu un an de zile, când tânăra a fost diagnosticată cu un cancer la intestin.

De curând, însă, medicii au constatat că boala s-a răspândit în plămâni și în ficat, iar aceștia i-au mai dat două săptămâni de trăit.

Cea mai bună prietenă a ei a decis să-i organizeze nunta la care visa, așa că după o săptămână de zile, ea s-a căsătorit.

Câteva zile mai târziu, însă, soțul ei a dezvăluit că Tasha a murit: ”Îmi pare atât de rău, dar trebuie să vă anunț că soția mea frumoasă a murit. S-a stins din viață liniștită, înconjurată de iubire. Sunt devastat, însă știu că va continua să trăiască prin fiul nostru. Ne va lipsi atât de mult...”, a fost mesajul făcut public pe internet de Daniel.

Credit foto: Captură Daily Mail

Imagini apocaliptice! Locul unde într-o singură zi a nins cât într-un an întreg... Alertă! Omenirea TREMURĂ la aflarea acestei vești! „America se teme. I-am făcut să plângă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x