Antena Căutare

SOCANT! O femeie din Turcia a nascut in mijlocul strazii si si-a abandonat copilul!

O femeie din Turcia a nascut spontan in mijlocul strazii si si-a parasit bebelusul la locul faptei. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Femeia era insotita de alte doua persoane, cel mai probabil parintii ei, pe o strada din cartierul Bagcilar, din Istanbul. In timp ce mergea, ea a avut parte de o nastere spontana. Bebelusul a cazut pe trotuar, iar cei trei s-au oprit si l-au privit vreme de cateva secunde dupa care si-au continuat drumul, lasandu-l in urma.

Dupa cateva minute, cativa trecatori observa trupul micutului si alerteaza de urgenta politia. O ambulanta ajunge la locul faptei si il ridica pe bebelus. Copilul a supravietuit si a fost boteza Ecem Ahu de catre personalul spitalului.

Femeia a fost identificata de politie si a recunoscut ca a nascut, insa, la momentul respectiv, nu si-a dat seama, crezand ca este vorba de un cheag de sange.

Dupa ce videoclipul a fost postat pe internet, au existat discutii aprinse cu privire la veridicitatea acestuia.

Calul si baioneta, vedete pe internet. Vezi cele mai tari imagini cu "armata" lui Mitt Romney!... Prima femeie militar care a dezertat din armata siriana. Acum ii antreneaza pe rebeli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x