Antena Căutare

Imagini șocante. O femeie își bate adepții și le ordonă să se lovească reciproc! (VIDEO)

Imagini video arată cum liderul unui cult din Coreea de Sud îşi agresează adepţii şi le ordonă să se agreseze unii pe alţii.

Imagini video arată cum liderul unui cult din Coreea de Sud îşi agresează adepţii şi le ordonă să se agreseze unii pe alţii. Poliţia investighează acuzaţiile conform cărora Shin Ok-ju conducea un cult în Fiji şi forţa membrii să lucreze fără să fie plătiţi şi să participe la ritualuri violente, scrie The Guardian.

Shin a fost arestată luna trecută alături de alţi trei lideri în momentul în care au aterizat pe aeroportul Incheon, de lângă Seul. Imaginile arată cum Shin îi cheamă în faţă pe membrii cultului şi îi loveşte peste faţă, îi trage de păr şi apoi le taie părul, după care îi aruncă la pământ.

Într-unul dintre videoclipuri, Shin îi ordonă unei fete, care pare a fi o adolescentă, să o lovească pe o femeie, care pare să fie mama ei. După ce fata o loveşte uşor, Shin o mustră, spunându-i că „loveşte obrazul duşmanului”. Ulterior, o loveşte pe femeie de 25 de ori. Mai târziu, femeia poate fi văzută cum o loveşte pe fată şi o trage de păr.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din 2014, în jur de 400 de adepţi s-au mutat în Fiji după ce Shin a prezis că peninsula coreeană va fi cuprinsă de foamete şi că Fiji este singurul loc în care s-ar putea supravieţui. Dar după ce au ajuns, paşapoartele le-au fost confiscate şi un grup de persoane, selectate personal de Ok-ju, denumiţi „gardieni”, i-au oprit pe adepţi din a pleca. Cel puţin cinci persoane au reuşit să scape şi au contactat autorităţile sud-coreene.

Descoperire ULUITOARE în Egipt! Ce se ascundea într-un templu – FOTO... Meghan Markle îi calcă pe urme Prințesei Diana! Ducesa a realizat primul său proiect caritabil individual, precum o făce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x