Antena Căutare

O flota de nave de razboi din Rusia se indreapta spre Siria

O flota de nave de razboi din Rusia au luat drumul Siriei si urmeaza sa intre sambata in portul Tartus, conform agentiei oficiale ruse Itar-Tass.

„Se planuieste intrarea in portul Tartus a antisubmarinului Flotie de Nord „Amiral Ciabanenko" si a navei de garda fin flota baltica „Iarosalvl Mudrii". Se presupune ca navele noastre vor romane in Siria cateva saptamani", a precizat Statul Major al Flotei militare ruse.


Navele Flotei de Nord urmeaza sa participe la trei mari exercitii internationale - „Pomor 2012", Barent 2012" si „Severnii orel 2012", conform purtatorului de cuvant al acestei flote.

"Echipajele navelor noastre impreuna cu marinari din alte state isi vor perfectiona manevrele in diverse conditii, vor face exercitii militare, vor continua cooperarea la exercitiile pentru combaterea pirateriei si a terorismului", a mentionat acesta.

sursa: Antena3

Vladimir Putin a fost botezat in secret in timpul lui Stalin... VIDEO! Noua Zeelanda: 11 oameni si-au pierdut viata, dupa ce un balon cu aer cald s-a prabusit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x