Antena Căutare

O jurnalistă TV a fost atacată, în direct, de un bărbat nevoiaș, înarmat cu un cuțit! VIDEO

O jurnalistă TV din Brazilia a fost atacată de un bărbat nevoiaș, înarmat cu un cuțit, în timp ce făcea o transmisiune live.

O jurnalistă TV a fost atacată, în direct, de un bărbat nevoiaș, înarmat cu un cuțit! VIDEO
O jurnalistă TV a fost atacată, în direct, de un bărbat nevoiaș, înarmat cu un cuțit! VIDEO

Jurnalista, Bruna Macedo, transmitea în direct, sâmbătă, lângă Podul Bandeiras din São Paulo, despre creșterea nivelului apei uni râu, din cauza ploilor abundente.

Atacatorul a apărut în cadru în timp ce Bruna Macedo vorbea, de pe teren, cu colegul ei afalt în studio, prezentatorul de știri Rafael Colombo.

După două minute, bărbatul s-a apropait încet de Bruna Macendp, iar ea l-a salutat cu amabilitate, în timpul transmisiunii în direct, în timp ce, din studio, Rafael Colombo vorbea despre zonele inundate din oraș.

La un moment dat, atacatorul a scos un cuțit. Jurnalista a făcut câțiva pași înapoi și i-a înmânat unul dintre cele două telefoane mobile pe care le avea.

Citește și: Reporter TV, atacat, în direct! Jurnalista a țipat ca din gură de șarpe! Un cameraman a intervenit, ca să o apere! VIDEO

Apoi, după ce imaginea transmisiunii în direct a fost schimbată, cu un cadru general în care nu mai apăreau jurnalista și atacatorul ei, tânăra i-a dat bărbatului și un al doilea telefon mobil. Apoi, atacatorul a fugit și s-a făcut nevăzut.

Jurnalista Bruna Macedo nu a fost rănită în urma incidentului și s-a întors la sediul CNN. „A trăit un incident cumplit, dar este bine”, a spus colegul ei, Rafael Colombo.

Previziune sumbră, de la cercetători! Un virus din China ar putea provoca o nouă pandemie, după cea de COVID-19! Care ar... Un NATO fără Turcia ar însemna sfârşitul NATO, apreciază ambasadorul turc în Franţa Ismail Hakki Musa, în audieri în Sen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x