Antena Căutare

O jurnalista din Ucraina a fost rapita de rebelii sirieni

Anhar Kocineva, o jurnalista din Ucraina, care lucra in Siria si sustinea regimul lui Bashar al-Assad, a fost rapita de rebelii sirieni.

Jurnalista lucra ca interpret pentru echipa unui post de televiziune rusesc in Siria. Ea i-a anuntat prin telefon pe colegii sai ca a fost rapita de rebelii sirieni pe 9 octombrie.

Autoritatile ucrainiene au luat deja masuri. Purtatorul de cuvant al diplomatiei ucrainiene, Oleksandr Dikussarov, a declarat ca se va face tot posibilul ca Anhar Kocineva sa fie eliberata, iar presedintele Viktor Ianukovici a ordonat clarificarea tuturor circumstantelor acestui incident si apararea drepturilor jurnalistei rapite.

Jurnalista se afla la Damasc de la sfarsitul lunii septembrie, timp in care a primit numeroase amenintari din partea rebelilor sirieni.

Scotia e tot mai aproape de independenta. Premierul David Cameron si-a dat acordul pentru un referendum in 2014... Peste 100 de studenti mexicani au fost arestati pentru ca nu vor sa studieze engleza si informatica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x