Antena Căutare

O legendă a boxului s-a transformat în femeie: Are o poveste incredibilă, dar adevărată!

Frank Maloney, durul promoter și manager care l-a ajutat pe boxerul Lennox Lewis să ajungă campion mondial, trăiește acum ca femeie. Își spune Kellie și a renunțat fără regrete la lumea masculină a boxului.

mirror.co.uk

Frank Maloney, durul promoter și manager care l-a ajutat pe boxerul Lennox Lewis să ajungă campion mondial, trăiește acum ca femeie. Își spune Kellie și a renunțat fără regrete la lumea masculină a boxului.

Timp de 30 de ani, a făcut istorie în box, dar a lăsat totul pentru a-și vedea visul împlinit. Toată lumea știa despre Frank că se bucură de succes, dar nimeni nu-i aflase secretul.

Britanicul în vârstă de 61 de ani a acordat un interviu exclusiv pntru Daily Mirror, în care a povestit prin ce a trecut până a recunoscut public că vrea să devină femeie.

Frank Maloney spune că a simțit că trăiește într-un corp nepotrivit încă din copilărie, dar i-a luat mult timp să-și accepte adevărata identitate. A fost căsătorit de două ori și are trei copii.

”M-am născut în corpul geșit și an știut mereu că sunt femeie. Nu pot să mă mai ascund.. Dacă aș mai fi trăit mult cu povara asta, aș fi murit”, declară Kellie.

În ultimii doi ani, a făcut tratamente hormonale în secret, sesiuni de îndepărtare a părului de pe corp, dicție și a primit consiliere psihologică. Acum, se pregătește de pasul cel mare, operația de schimbare de sex.

Un avion s-a prăbușit în Iran: 38 de pasageri au murit!... Pace pentru spiritele rele! Chinezii au organizat un festival pentru... fantome...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x