Antena Căutare

A fost găsită moartă, cu bebelușul în brațe! „Și-a protejat fetița cu ultimele ei puteri” - Foto

O mamă a fost găsită moartă în locuința ei, ținându-și bebelușul în brațe. Femeia a fost împușcată de soțul ei, după ce i-a cerut divorțul. Criminalul a lăsat copilul la pieptul mamei lui decedate, punându-i viața în pericol. 

O mamă a fost găsită moartă în locuința ei, ținându-și bebelușul în brațe. Femeia a fost împușcată de soțul ei, după ce i-a cerut divorțul. Criminalul a lăsat copilul la pieptul mamei lui decedate, punându-i viața în pericol.

Mama găsită moartă cu bebelușul în brațe, Karlyn Ramirez, din Statele Unite ale Americii, în vârstă de 24 de ani de către soțul ei, Maliek, după ce a ales să se despartă de el, din cauza numeroaselor lui infidelități.

Karlyn Ramirez s-a înrolat în armata americană la vârsta de 21 de ani și a servit în Coreea de Sud. Acolo, ea l-a întâlnit pe viitorul ei soț și ucigaș, sergentul Maliek Kearney.

Însă, relația lor a fost complicată de numeroasele infidelități ale lui Maliek Kearney. Karlyn Ramirez a rămas însărcinată, iar în aprilie 2015 a născut o fetiță, în SUA. Câteva zile mai târziu, Maliek Kearney și Karlyn Ramirez s-au căsătorit.

Curând, relația celor doi a intrat pe o pantă descendentă, iar Karlyn Ramirez a fost nevoită să își crească singură fetița de 4 luni. Între timp, soțul ei avea o relație cu o altă femeie.

După ce i-a cerut divorțul, Karlyn Ramirez a primit numeroase mesaje de amenințare de la soțul ei și a cerut un ordin de protecție împotriva acestuia.

Însă, pe 25 august, tânăra mamă a fost găsită moartă în locuința ei, ținându-și bebelușul nevătămat în brațe. Soțul ei o împușcase de trei ori, de aproape, și a făcut totul să pară de parcă femeia fusese agresată sexual de cineva necunoscut.

Crima avusese loc în noaptea anterioară, iar viața bebelușului a fost pusă în pericol, deoarece acesta a fost lăsat peste noapte singur.

Adevărul despre odioasa crimă a fost spus de amanta sergentului, careavea mustrări de conștiință, deaorece i-a fost complice ucigașului.

„Nu există moment în care să nu îmi fie dor de Karlyn, Iubirea mea pentru ea crește pe z ice trece”, a spus criminalul în instanță. Judecătorul i-a răspuns simplu: „Nu te cred”.

Criminalul a fost condamnat la închisoare pe viață. El trebuie să îi plătească familiei soției lui aproape 500.000 de dolari.

Amanta care i-a fost complice a fost condamnată, în septembrie 2018, la 17 ani de închisoare.

Veste senzațională pentru românii din U.K. Adio, Brexit în martie. Premierul a recunoscut... Un elicopter care acționa pentru salvarea unei tinere însărcinate s-a prăbușit! Cinci oameni au murit pe loc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x