Antena Căutare

O mamă cu doi copii luptă pentru viață după ce a aflat prea târziu că are cancer: ”Medicii au zis că sunt prea tânără și prea sănătoasă. M-au trimis acasă!”

O mamă tânără a fost, practic, condamnată la moartă de medici, după ce le-a cerut ajutorul pentru că se simțea rău. Aceștia i-au spus că e ”prea sănătoasă” ca să sufere de cancer și au trimis-o acasă. Acum, însă, boala a avansat. 

O mamă cu doi copii luptă pentru viață după ce a aflat prea târziu că are cancer: ”Medicii au zis că sunt prea tânără și prea sănătoasă. M-au trimis acasă!” Galerie
O mamă cu doi copii luptă pentru viață după ce a aflat prea târziu că are cancer: ”Medicii au zis că sunt prea tânără și prea sănătoasă. M-au trimis acasă!”

Kate Callaghan, mama a doi copii, a observat că are un nodul la sân în luna iunie. A mers imediat la medici, însă aceștia i-au spus că n-are de ce să-și facă griji și au trimis-o acasă. Trei luni mai târziu, femeia în vârstă de 35 de ani, din Noua Zeelandă, a cerut din nou ajutorul medicilor, iar testele au arătat că suferă de cancer mamar, celulele canceroase fiind extinse și în ficat.

Tânăra de 35 de ani a pus apariția nodulilor pe seama faptului că alăpta. Nu s-a confruntat cu alte simptome, iar atunci când a ajuns la medic, a fost șocată să afle diagnosticul.

Povestea băiețelului stins, la 4 ani, de cancer: ”Mami, mă duc în cer și acolo mă joc până vii și tu, da?”

”Sunt sănătoasă și relativ tânără, nu am pe nimeni în familie cu cancer, iar timp de patru ani am alăptat, ceea ce se presupune a acționa ca protecție împotriva bolii”, a povestit tânăra, potrivit Daily Mail.

”Nu m-au consultat, nu mi-au făcut ecografie, pur și simplu mi-au zis că n-am de ce să-mi fac griji și m-au trimis acasă.”, a mai povestit tânăra.

Abia la începutul lunii noiembrie ea a ajuns la spital pentru un control de rutină, iar medicii au descoperit că suferă de un cancer.

”Mami are cancer!” Femeie de 36 de ani, despre cel mai dureros moment de când a aflat diagosticul:”Am văzut teamă în ochii lor. Toți erau terifiați!”

”Toți medicii care m-au văzut mi-au zis că n-am de ce să-mi fac griji, că sunt sănătoasă. Trebuia să-mi fac ecografia și să plec la cumpărături.

”Medicul mi-a spus ”Ești tânără, ești sănătoasă, probabil n-ai nimic, dar hai să facem testele astea.”, a povestit tânăra care ulterior a aflat că suferă de cancer.

”E greu de crezut că în urmă cu 21 de zile eram o mamă fericită, iar acum lupt pentru viață. Nu am avut niciun simptom”, a mai mărturisit tânăra.

Chiar dacă boala i s-a răspândit în corp, aceasta nu are de gând să renunțe, motiv pentru care urmează un tratament în cadrul unei clinici care are sediu și în Germania. Tratamentul ei, care costă 73.000 de dolari, este o combinație între terapii alternative pentru întărirea sistemului imunitar, nutriție, detoxifiere și doze mici de chimioterapie.

Momentul în care atacatorul de pe Podul Londrei a fost pus la pământ de niște bărbați înarmați cu un dinte de narval și ... Operaţiunile de salvare după cutremurul din Albania s-au încheiat. Bilanţul seismului: 51 de morţi, aproximativ 2000 de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x