O profesoară a făcut amor cu elevul său, pe bancheta din spate a unei mașini. Apoi, a început să-l terorizeze cu mesaje: „Nu mai suportam, voiam doar să se oprească”

 

O profesoară de educație fizică a întreținut relații sexuale cu un elev de-al său, pe bancheta din spate a mașinii. Adolescentul, un băiat de 16 ani, a dezvăluit relația polițiștilor pentru că nu mai avea pace. Femeia îl teroriza cu zeci de mesaje, trimise zilnic, pe rețelele de socializare.

O profesoară de educație fizică a făcut o pasiune interzisă pentru un elev de-al său. Trezindu-se despărțită de băiatul pe care pusese ochii, după ce a fost nevoită să își schimbe locul de muncă, femeia a început să-i trimită adolescentului fotografii provocatoare. Schimbul de mesaje s-a transformat într-o întâlnire.

Într-o parcare părăsită a hotelului Hampton Inn din Seneca Falls, New York, profesoara și elevul au întreținut relații sexuale, pe bancheta din spate a mașinii femeii.

Tulburat de cele întâmplate, băiatul a încercat să rupă orice legătură cu aceasta. Dar Lindsey Halstead nu a acceptat să fie ignorată. Profesoara, în vârstă de 29 de ani, a început să-l asalteze cu mesaje pe rețelele de socializare. 

Speriat, băiatul a cerut ajutorul polițiștilor. „Nu înțelegeam ce mai voia de la mine. Nimic din ce se întâmplase nu era normal și nu voiam decât să se oprească”, a declarat elevul.

Lindsey Halstead a fost concediată de la școala din Midlakes, în luna aprilie. Marți, profesoara a fost acuzată, oficial, de corupere de minori.facebook whatsapp twitter pinterest